Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

O Παπανδρέου ξεσκέπασε την διπροσωπία Σαμαρά.....

8 Μαρτίου 2011.
Ξεσκέπασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την διπροσωπία Σαμαρά ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά τη σημερινή συνάντηση τους, που διήρκεσε μία ώρα...
ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στον κ. Σαμαρά, για το γεγονός ότι στις αποφάσεις της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την περασμένη Παρασκευή, στην οποία μετείχε ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν γίνεται καμία σαφής αναφορά στην Ελλάδα, με ευθύνη, η ανικανότητα του προέδρου της ΝΔ, να πείσει τους δεξιούς ηγέτες της Ε.Ε. για τα δίκαια της Ελλάδος...Πάντως, με αυτό τον τρόπο, ο κ. Παπανδρέου, ξεσκέπασε την διπροσωπία Σαμαρά, ο οποίος άλλα λέει στην Ελλάδα και άλλα στο εξωτερικό, κατά τις συναντήσεις του με τους ομοιδεάτες-γεράκια του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος (Ε.Κ.Λ.).
...Ταυτόχρονα, ο κ. Παπανδρέου, εξέφρασε την απόφασή του να συγκρουστεί στις Συνόδους Κορυφής της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν χρειαστεί,...
...Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η Ελλάδα θα υποστηρίξει λύση-πακέτο, θεωρώντας ότι άλλη λύση δεν υπάρχει και ο ίδιος σε αυτή τη βάση θα δώσει τη μάχη.
Ανέφερε, επίσης, ότι η κυβέρνηση σέβεται τις διαφορετικές προσεγγίσεις των πολιτικών δυνάμεων και γι' αυτό, όπως είπε, οι συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς έχουν ως στόχο τη συνεννόηση και τη στήριξη της εθνικής προσπάθειας, ενόψει της συνόδου κορυφής. «Δεν είναι απλά θέμα συναίνεσης», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι «χρειάζεται ανάληψη πολιτικής ευθύνης απ' όλες τις πολιτικές δυνάμεις». 
...Οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς συζήτησαν και το θέμα των πρόωρων εκλογών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός απέρριψε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και οι πρόωρες εκλογές δεν είναι ούτε στις σκέψεις ούτε στις επιλογές της κυβέρνησης.

***Οι υπόλοιπες συναντήσεις του πρωθυπουργού...
...Αργότερα, στις 2:15 μ.μ. το μεσημέρι θα συναντηθεί με τη γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στις 3:30 μ.μ. με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και στις 4:45 μ.μ. με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
...Σε συνέχεια των συναντήσεών του με τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 6:00 μ.μ., με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη και στις 7:00 μ.μ., με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη....(Β.Κ., ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: