Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τα χιόνια στη νότια Λακωνία.

Όρος Κουλοχέρα, Δευτέρα 7 Μαρτίου 11 το βράδυ.
8 Μαρτίου 2011.

Τα χίονια έφτασαν για τα καλά στη Λακωνία, μέχρι της νότιες περιοχές του νομού.  Όλο το βράδυ, χίονιζε σε όλα τα ορεινά, αλλά και σε πολλές ημιορεινές περιοχές του νομού Λακωνίας. Σε χωριά όπως ο Άγιος Δημήτριος και τα Νιάτα, οι κάτοικοι ξύπνησαν και αντίκρισαν από τα παράθυρά τους τα πάντα να έχουν ασπρίσει από το χιόνι. Μέχρι αυτή την ώρα χιονοπτώσεις σημειώνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χωριού, ενώ νιφάδες χιονιού πέφτουν και στην πόλη των Μολάων.

Όρος Κουλοχέρα, Τρίτη πρωί, 8 Μαρτίου 2011.
Τα φαινόμενα αναμένεται να σταματήσουν σήμερα το βράδυ, αλλά σποράδικες χιονοπτώσεις θα σημειώνονται μέχρι τότε, ενώ αύριο το πρωί αναμένεται να επικρατεί παγετός και πολύ κρύο.
Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ
 στο νότιο Πάρνωνα
 Ευτυχώς, δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νότιου Πάρνωνα. καθώς εκχιονιστικά μηχανήματα άνοιξαν τους δρόμους, ενώ και οι θυελλώδης άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή, εμποδίζουν τη μεγάλη συγκέντρωση χιονιού και δεν έννουν την χιονίστρας. Ο επαρχιακός δρόμος Μολάων - Ρειχίας παραμένει ανοικτός, παρά τη συνεχή χιονόπτωση.
Τα χιόνια κατέβηκαν μέχρι τους κάμπους
και στη νότια Λακωνία. Άποψη του κάμπου
στο χωριό Άγιος Δημήτριος.
Ευτυχώς, δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νότιου Πάρνωνα. καθώς εκχιονιστικά μηχανήματα άνοιξαν τους δρόμους, ενώ και οι θυελλώδης άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή, εμποδίζουν τη μεγάλη συγκέντρωση χιονιού και δεν έννουν την χιονίστρας.
Στον βόρειο Πάρνωνα, με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου, ενώ το ίδιο ισχύει και το οδικό δίκτυο στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους εθνικούς δρόμους ...Τρίπολης - Σπάρτης και Σπάρτης Καλαμάτας. Απαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων στο μεγαλύτερο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αρκαδίας.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι προς τα χωριά Κοσμά - Πελετά - Άγιο Βασίλειο - Παλαιοχώρι στην Κυνουρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: