Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Κ. Παπούλιας.

10 Μαρτίου 2011.
Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε απόψε, στο Ίδρυμα Ευγενίδου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς...
Η αναγόρευση έγινε έπειτα από εισήγηση του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου....
...Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Γεώργιο Σπ. Οικονόμου. Κατόπιν έλαβε χώρα η παρουσίαση του έργου του τιμωμένου από τον πρόεδρο του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών καθηγητή Αθανάσιο Πλατιά, ο οποίος μίλησε για την επιστημονική αλλά και την πολιτική καριέρα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δίνοντας έμφαση στην δεκατριάχρονη θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών και την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που ακολουθήθηκε επί υπουργίας του.
...Ακολούθησε η ανάγνωση των κειμένων του ψηφίσματος του τμήματος από τον καθηγητή Αθανάσιο Πλατιά και της αναγόρευσης και του διπλώματος από τον πρύτανη Γεώργιο Σπ. Οικονόμου, ο οποίος προέβη και στην περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο του πανεπιστημίου και του επίδωσε το δίπλωμα και τα κείμενα του ψηφίσματος και της αναγόρευσης.
...Την εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του με θέμα «Θεωρία και Πράξη στις Διεθνείς Σχέσεις» ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.
***Η απονομή έγινε παρουσία μελών της Συγκλήτου και λοιπών πανεπιστημιακών, καθώς και πολλών πολιτικών προσώπων μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαϊτσης Αποστολάτος, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων....(ΑΠΕ)

1 σχόλιο:

Γιώργης Χολιαστός είπε...

Το ξέραμε, το είπες απόψε και συ ο ίδιος, ότι έκλεψες τα λεφτά μας.
Μήπως τάχα νομίζεις ότι "αμαρτία" εξομολογημένη παύει να είναι "αμαρτία";
Και έτσι ακόμα όμως να νομίζεις, λεφτά κλεμένα δεν παύουν να είναι κλεμένα.
Δεν είναι λοιπόν σωστό να παραιτηθείς, να ζητήσεις να παραιτηθούν και οι τρακόσοι που κλέβανε μαζί σου, να γυρίσετε τα κλεμένα, και τέλος να τεθείτε στη διάθεση του λαού; Είναι το μόνο που μπορείς να προσφέρεις εσύ και οι τρακόσοι σύν-τροφοι και συνεργοί σου για να βοηθήσεις τη χώρα σου και για να εξιλεωθείς.
Έτσι θα κάνεις κι εσύ κι αυτοί και κάτι τίμιο στη ζωή σας.
Γιώργης Χολιαστός