Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Καρατζαφέρης ζητά νε διευκρινιστούν οι κανόνες εμπλοκής των αστυνομικών.

2 Μαρτίου 2011.
Υπέρ της διευκρίνισης των κανόνων εμπλοκής των αστυνομικών τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με αφορμή τη δολοφονία των δυο αστυνομικών χθες το βράδυ στην περιοχή του Ρέντη.
...
...Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9» εξέφρασε την διαφωνία του με την σημερινή κατάσταση υποστηρίζοντας ότι «...αυτό το οποίο λένε ότι πρώτα θα πυροβολήσει ο άλλος και μετά εσύ, πρακτικά αυτό σημαίνει θάνατος...».
...Όπως εκτίμησε ο κ. Καρατζαφέρης οι κακοποιοί σήμερα διαθέτουν ταχύτερα και καλύτερα όπλα από αυτά των Σωμάτων Ασφαλείας και αναρωτήθηκε «με την υπάρχουσα κατάσταση, ποιος Αστυνομικός θα παρέμβει;». Επίσης υποστήριξε ότι εάν αυτό καταστεί η επικρατούσα νοοτροπία τότε θα διαλυθεί η Πολιτεία.
...Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε επίσης ότι «δολοφονήθηκαν δύο αστυνομικοί, παιδιά αγροτών και εργατών, και δεν έγινε τίποτα. Όλα είναι στη θέση τους. Καμία εκδήλωση, τίποτα». Υποστήριξε ότι «αν είχαν σκοτωθεί δύο αντιεξουσιαστές, στην προσπάθεια τους να διαλύσουν το κράτος, σήμερα θα είχε «χαλάσει» η Αθήνα» και υποστήριξε ότι αυτό δείχνει πόσο λανθασμένα αντανακλαστικά έχει η Ελληνική Πολιτεία.
...***Ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε ακόμη στην κυβέρνηση με αφορμή τα 95 εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν από τον προϋπολογισμό για χρέη του Μεγάρου Μουσικής, επειδή το κράτος είχε μπει εγγυητής στη σύναψη δανείου του Μεγάρου.
«Αποκλείεται να υπάρχει άνθρωπος που θα ψηφίσει να δοθούν 95 εκατ. ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής, γιατί αυτό έχει από πίσω «πλάτες». Είναι αδιανόητο. Δεν το συζητώ» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και κατέληξε: «...Δεν μπορεί να κόβουμε το επίδομα του ανάπηρου για να το δώσουμε στο Μέγαρο Μουσικής. Αυτό έχει ταμείο, και από αυτό μπορεί σιγά - σιγά να εξοφλήσει την Εθνική Τράπεζα...»....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: