Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση.

2 Μαρτίου 2011.
Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως με την πολιτική του Μνημονίου έχει εκτοξεύσει το δημόσιο χρέος εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. ...Παρουσιάζοντας στοιχεία τα οποία δείχνουν πως η μέση ετήσια αύξηση του δημοσίου χρέους την περίοδο 2010-2011 έφτασε το 14,7%, όταν την περίοδο 2004-2009 βρισκόταν στο 4,9%, ο Γιάννης Μιχελάκης ζήτησε διευκρινίσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετικά με τη χθεσινή το δήλωση ότι «η προσπάθεια που γίνεται δεν έχει εγγυημένα αποτελέσματα»...

«Πρώτη φορά ακούω τέτοια δήλωση, μέχρι τώρα έλεγαν όλοι πως πηγαίνουμε καλά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος υπενθύμισε πως τουλάχιστον τέσσερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του ΚΤΕ του κόμματος είχαν ζητήσει από την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. «Αφού ο κ. Πεταλωτής έχει δηλώσει πως δεν λένε ψέματα στον λαό, τι εννοούν οι βουλευτές;», διερωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης.
Σφοδρότατη επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, τον οποίο και κατηγόρησε πως ψεύδεται και λασπολογεί, εξαπέλυσε ο κ. Μιχελάκης με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του κ. Πεταλωτή, ο οποίος και είχε κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση πως δεν έχει καταδικάσει τα φαινόμενα βίας εναντίον πολιτικών. «Είχα χαρακτηρίσει τον κ. Πεταλωτή πρωταθλητή ψεύδους και κάθε μέρα προσπαθεί να με δικαιώσει. Ήμουν μάλλον επιεικής. Δύο φορές την τελευταία εβδομάδα είχα καταδικάσει τα φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται. Δεν άφησα καμία υπόνοια. Τα έχουμε καταδικάσει. Ο κ. Πεταλωτής μόνιμα διαστρεβλώνει την αλήθεια και ρίχνει λάσπη. Έχει έρθει σε απόγνωση γιατί η κριτική που του γίνεται επικοικωνιακά τον έχει προβληματίσει και προσπαθεί να απαντήσει με ύβρεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
...Σχετικά με τις καταγγελίες ότι στελέχη της ΝΔ έχουν με δηλώσεις τους στηρίξει τέτοια γεγονότα ο κ. Μιχελάκης δήλωσε πως δεν γνωρίζει να έχει γίνει κάτι τέτοιο, «αν όμως έχουν υπάρξει τέτοιες δηλώσεις, είναι καταδικαστέες» είπε χαρακτηριστικά.

***Για νέα σκληρά μέτρα τα οποία θα φέρει σύντομα η κυβέρνηση, έκανε λόγο ο κ. Μιχελάκης, παρουσιάζοντας σχετική αναφορά στο Μνημόνιο, σύμφωνα με την οποία «η μείωση των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα επιπλέον του κανόνα 1 προς 5 θα πρέπει να αποφέρει εξοικονόμηση τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ».
...Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε διευκρινήσεις: «Να μας πει η κυβέρνηση από πού θα βρει αυτά τα 600 εκ. Είναι περικοπές, είναι επιδόματα, είναι συντάξεις;» ρώτησε και εξέφρασε την εκτίμηση πως «σύντομα θα μάθουμε τη λυπητερή». 
...Τέλος, την έντονη θλίψη για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών και των τραυματισμό των συναδέρφων τους, εξέφρασε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος και μετέφερε τα συλλυπητήρια όλων των στελεχών του ΝΔ προς τους συγγενείς των θυμάτων.
...Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί το μεσημέρι τους τραυματίες στο Τζάννειο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: