Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών .

2 Μαρτίου 2011.
Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, πραγματοποίησαν αστυνομικοί λίγο μετά τις 12:00, στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων νεαρών συναδέλφων τους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

«...Η Αστυνομία είναι σε εγκατάλειψη...», κατήγγειλε ο δεξιός πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Γιάννης Μακρής, προσθέτοντας ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάζουμε ανθρώπινες ζωές, όταν κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους».
...Ο κ. Μακρής δήλωσε πως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ κατήγγειλε πως «την ώρα της δράσης, όταν κλήθηκαν να συνδράμουν περιπολικά της αστυνομικά δεν υπήρχαν, καθώς απασχολούνταν στη φύλαξη προέδρων ομάδων».
...Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Αντώνης Λιακόπουλος, έκανε λόγο για τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στην Υπηρεσία, λέγοντας ότι «στο τμήμα που υπηρετώ δεν υπάρχει όχημα να κάνουμε τη δουλειά μας. Πολλοί αστυνομικοί προκειμένου να εξοπλιστούν βάζουν χρήματα από την τσέπη τους».
...Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, μεταξύ άλλων, κάλεσε τους αστυνομικούς να παραμείνουν στις θέσεις εργασίας τους, απέχοντας για μισή ώρα από κάθε υπηρεσιακή τους δραστηριότητα, εκτός των επειγόντων περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: