Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Κινητοποιήσεις υπέρ των μεταναστών-απεργών πείνας.

2 Μαρτίου 2011.
Μέλη της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας Θεσσαλονίκης, αλυσοδέθηκαν το πρωί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης και ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής....

...Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν με πορεία στα γραφεία των βουλευτών Θεσσαλονίκης και των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη και Ευάγγελου Βενιζέλου, και προχώρησαν σε συμβολικές καταλήψεις «ως ένδειξη αλληλεγγύης», όπως ανέφεραν, «στον αγώνα των 300 μεταναστών απεργών πείνας, γιατί θεωρούμε άμεσα υπεύθυνο το κόμμα του ΠΑΣΟΚ».
Σημειώνεται ότι σήμερα συμπληρώνονται 37 μέρες απεργίας πείνας και αρκετοί από τους μετανάστες έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία λόγω επιβάρυνσης της κατάστασης υγείας τους....
***Παράλληλα...
..Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους μετανάστες απεργούς πείνας της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στην πλατεία δημοτικής αγοράς των Χανίων.Τη συγκέντρωση οργανώνουν φορείς των Χανίων που καλούν τους πολίτες να δώσουν το “παρών”.
**8Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε και ο δικηγορικός σύλλογος Χανίων, ο οποίος ζητεί από την κυβέρνηση, “στο πλαίσιο σεβασμού της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα που θα διασφαλίσουν την επιβίωση των μεταναστών και την ανθρώπινη ύπαρξή τους”.
***Συγκέντρωση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το απόγευμα και στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: