Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Πως είδε τη νέα δημοσκόπηση ο Γ. Καρατζαφέρης.

11 Mαρτίου 2011.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Βαρόμετρου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Καρατζαφέρης είναι ο πρώτος σε δημοτικότητα πολιτικός αρχηγός με 38 θετικές γνώμες, σημείωσε ότι απλοποιεί τα πράγματα και δεν τσακώνεται, ενώ είπε ότι το βαρόμετρο είναι ένα φορτίο για τον ίδιο....

...Ο κ. Καρατζαφέρης, επεσήμανε ότι έχει απευθύνει έκκληση στους πολιτικούς αρχηγούς «να μονιάσουμε για να βρούμε μία άκρη, γιατί ο κόσμος πεινάει» σημειώνοντας ότι πρέπει πρώτα «να βρούμε ένα κοινό πλαίσιο, να δούμε τι μας ενώνει και μετά να δούμε τις διαφορές μας».
...Μάλιστα, σημείωσε ότι «αν δουλέψουμε σωστά μπορούμε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση».
...Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών για κακή διαχείριση του δεκάμηνου επειδή, όπως είπε, δεν μιλάνε τη γλώσσα της αγοράς και χαρακτήρισε την κυβέρνηση «αναιμική».
...Χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι «είναι σαν να βάζεις έναν οφθαλμίατρο να κάνει εγχείρηση στομάχου», λέγοντας παράλληλα, ότι ο κ. Παπανδρέου «είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν είναι πολιτικός καραγκιόζης» αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάνει και σωστή διακυβέρνηση.
...Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός έχει αντιληφθεί ότι η συνεργασία είναι μονόδρομος, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν ενισχύει τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, που τυγχάνει να είναι ο κ. Παπανδρέου.
...Για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, είπε ότι «όταν είσαι σε πόλεμο πουλάς τα χρυσαφικά σου για να πάρεις σφαίρες και εμείς είμαστε σε πόλεμο».
...Αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου, είπε ότι πιθανότατα η Ευρώπη θα δώσει στην Ελλάδα περισσότερα από όσα περιμένει η χώρα μας, αλλά αυτό δεν τον «ανακουφίζει» γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τη σωστή διαχείριση.
...Στο σημείο αυτό τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να πει ξεκάθαρα ότι θα χρειαστεί 30 χρόνια για να εξοφλήσει τα δάνεια και ζήτησε αλλαγή της οικονομικής πολιτικής με κίνητρα στην οικοδομή, ενοποίηση των τραπεζών και ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο.
...Ακόμα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει άμεσα σε εξεταστική για την οικονομία, την οποία έχει ο ίδιος εξαγγείλει.
...Τέλος, σημείωσε ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και η αλλαγή χειριστών των υποθέσεων, ενώ απαντώντας στο αν θα έτεινε το χέρι στη Νέα Δημοκρατία, είπε «προτιμώ να βοηθήσω την Ελλάδα»....(ΑΠΕ, ΣΚΑΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: