Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

"Κε Σαμαρά είσθε λιποτάκτης".

15 Μαρτίου 2011.
Οξεία αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή την κριτική του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη ΝΔ για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για το ελληνικό χρέος...***Αποστομωτική απάντηση στη ΝΔ από τον Γ. Πεταλωτή...
...Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου αντί να απολογείται για τα λουκέτα, την ανεργία, τη δυστυχία και την κατάθλιψη στην οποία βύθισε τον ελληνικό λαό, συνεχίζει το παιχνίδι του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας, υβρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία. Και συμπλήρωσε: «Είναι ο ίδιος που πριν το Μνημόνιο, χαρακτήριζε την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα. Είναι ο ίδιος που μιλούσε για Οικονομία στην εντατική...Είναι ο ελληνικός λαός που επωμίζεται τις αμαρτίες και τα εγκληματικά λάθη του ΠΑΣΟΚ».

***Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος επέκρινε τον εκπρόσωπο της ΝΔ ότι δεν θυμάται τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ: 
«...Ο κ. Μιχελάκης μπορεί να επιλέξει να θυμάται μόνο την περίοδο που ο ίδιος λειτουργεί ως εκπρόσωπος Τύπου και όχι την περίοδο που ο κ. Σαμαράς και τα σημερινά στελέχη του συμμετείχαν στις κυβερνήσεις της Ν.Δ.. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, ο Ελληνικός λαός θυμάται. Και θυμάται πολύ καλά ποιος, λιποτακτώντας στα δύσκολα, οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, στην πλήρη αναξιοπιστία, στη διεθνή ανυποληψία, στην ανάγκη του μνημονίου...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: