Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις.

15 Μαρτίου 2011.
"...Κερδίσαμε μια μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται...", τόνισε ο πρωθυπουργός ενημερώνοντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης. πρόσθεσε δε, ότι "...αυτοί που σήμερα μας κάνουν μαθήματα διαπραγματεύσεων είναι αυτοί που φυγομάχησαν για να μη διαπραγματευθούν...", υπογράμμισε , επισημαίνοντας ότι "...θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές γιατί τις θέλει η πλειοψηφία της κοινωνίας..." 
...Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στη δύναμη του ελληνικού λαού, υπογραμμίζοντας ότι η νίκη που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες είναι νίκη των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι βάζουν καθημερινά πλάτη. 
...Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβλήθηκε τους προηγούμενους 18 μήνες και για την αναμέτρηση τόσο με παράγοντες στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. 
...Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της ΝΔ και όσων μεμψιμοιρούσαν και συνεχίζουν να μεμψιμοιρούν και σήμερα και εμφανίζονται "στεναχωρημένοι" από το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής....
***Να σημειώσουμε ότι αύριο, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: