Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Επιστολές Παπακωνσταντίνου σε Σαμαρά, Παπαρήγα και Τσίπρα.

2 Μαρτίου 2011.
Επιστολές προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, τη Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τις οποίες τους ζητεί να επανεξετάσουν τη συμμετοχή τους στο διάλογο για τη σύνταξη του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, απέστειλε σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου...
...Στις επιστολές, ο υπουργός Οικονομικών αναφέρει ότι σήμερα είχε εποικοδομητικές συζητήσεις με εκπροσώπους του ΛΑΟΣ, της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» και της «Δημοκρατικής Αριστεράς», ενώ αύριο θα έχει συνάντηση με κοινωνικούς εταίρους στο πλαίσιο της ΟΚΕ.
...Σύμφωνα, επίσης, με τον υπουργό, η διαβούλευση για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο προβλέπεται στο Ν.3871/2010, και αποσκοπεί σε ένα συνεπή δημοσιονομικό προσανατολισμό για την επόμενη τριετία. 
...«...Οι τρέχουσες συνθήκες αλλά και το μέγεθος της προσπάθειας που απαιτείται για να υλοποιήσουμε τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, ελέγχου του δημοσίου χρέους, και επιστροφής της οικονομίας σε πορεία βιώσιμης ανάπτυξης καθιστούν, πιστεύουμε, απαραίτητη την ανταλλαγή απόψεων, πριν η κυβέρνηση καταλήξει σε ένα σχέδιο που θα παρουσιαστεί στη Βουλή...», προσθέτει ο υπουργός...(Ν.Π., ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: