Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη Παπουτσή στους τραυματίες αστυνομικούς.

2 Μαρτίου 2011.
"...Η υπόθεση αυτή είναι πάρα πολύ σοβαρή και ως εκ τούτου η έρευνα θα ολοκληρωθεί όταν εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες. Μέχρι τότε, εκείνο που θέλω να παρακαλέσω είναι να μην σπεύδουμε να βγάλουμε συμπεράσματα...»...Αυτό,  δήλωσε το απόγευμα από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου μετέβη για να επισκεφθεί τον νεαρό αστυνομικό, που τραυματίσθηκε στη χθεσινοβραδυνή συμπλοκή στου Ρέντη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής..***Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παπουτσής, μόλις είχε επιστρέψει εκτάκτως από επίσημη επίσκεψη στη Τουρκία..

...Ο υπουργός μίλησε με τους γιατρούς του νοσοκομείου και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και ευχήθηκε στον ίδιο και τους οικείους του «καλή ανάρρωση».
...Μιλώντας στους δημοσιογράφους για τις ελλείψεις σε υλικά μέσα στην Αστυνομία, σημείωσε πως «είναι οι ελλείψεις που αφορούν ολόκληρο το ελληνικό δημόσιο» και διαβεβαίωσε πως όσον αφορά την κυβέρνηση και την πολιτεία γίνονται προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
...Κατέληξε, ωστόσο, πως «...η αλήθεια είναι ότι το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο εκσυγχρονίζεται και εξοπλίζεται διαρκώς, απαιτεί τον εξοπλισμό των δυνάμεων των σωμάτων ασφαλείας, απαιτεί συνεχή κονδύλια και εκσυγχρονισμό. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε...».(Η.Β., ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: