Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Καταδρομική..με χιονοθύελα στην Κερατέα!

9 Μαρτίου 2011. 

Αιφνιδιαστική επιχείρηση στην φρουρούμενη βάση των μηχανημάτων στην κορυφή του Ορβριόκαστρου, πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα κάτοικοι της Λαυρεωτικής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πυρπολήθηκαν δύο από τα τρία χωματουργικά μηχανήματα του εργολάβου, ο οποίος έχει αναλάβει την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή της Κερατέας.

*** Αναβολή της εκδίκασης στο ΣτΕ και διαμαρτυρία σε Eurobank – Βουλή

 Η καταδρομική επιχείρηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  πραγματοποιήθηκε εν μέσω ισχυρής χιονοθύελλας. Οι κάτοικοι αιφνιδίασαν τους περίπου 20 αστυνομικούς που με τέσσερα τζιπ φρουρούσαν τα μηχανήματα, τους ξεκαθάρισαν ότι δεν ήταν στόχος οι ίδιοι και στη συνέχεια, αφού έσπασαν με τσεκούρια τα τζάμια του φορτηγού και ενός σκαπτικού μηχανήματος, τα περιέλουσαν με βενζίνη και τα έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς.

Οι περίπου 25 κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες, αμέσως μετά  αποχώρησαν χωρίς να  συγκρουστούν με την αστυνομία.


*** Αναβολή της εκδίκασης στο ΣτΕ και διαμαρτυρία σε Eurobank – Βουλή

Αναβολή της εκδίκασης για τις 4 Μαίου πήραν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι δύο προσφυγές για τον ΧΥΤΑ στην περιοχή του Οβριόκαστρου.
 
Λίγο μετά τις 11:30΄ δεκάδες κάτοικοι της Λαυρεωτικής κρατώντας πανό, πραγματοποίησαν ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το τραπεζικό κατάστημα της Eurobank στην οδό Πανεπιστημίου, καθώς η συγκεκριμένη τράπεζα κρύβεται πίσω από την εταιρία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ, η οποία έχει αναλάβει την εργολαβία για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

πηγη: http://www.forkeratea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: