Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αστεγος πέθανε μέσα στο χιονιά....

9 Μαρτίου 2011.
Φονικός ήταν τελικά ο χιονιάς που έπληξε την ελληνική επικράτεια, καθώς τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το ψύχος που επικράτησε τις νυχτερινές ώρες. Τα θύματα ήταν άστεγοι χρήστες ναρκωτικών και βρέθηκαν το πρωί από τις υπηρεσίες του δήμου στο άλσος του Θησείου. 
...Παρόλα αυτά, ο Δήμος καταβάλει προσπάθειες εδώ και μέρες για να ενημερώσει όλους τους αστέγους για τα καταφύγια που έχουν στηθεί για τις ημέρες της κακοκαιρίας, προκειμένου να είναι ασφαλείς όσο θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες.
...Τη λύπη του για τους τρεις νεκρούς εξέφρασε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης.
..."...Αυτή η τραγική εξέλιξη δείχνει με τον πιο έντονο τρόπο βασικές αδυναμίες της κοινωνίας μας και των οργανωμένων θεσμών μας. 
...Το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας έχουν φτάσει σήμερα να ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, στα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης μας, είναι θέμα σοβαρότατο το οποίο μας αφορά όλους. 
...Όταν μάλιστα το κρύο, οι κακουχίες ή η εξάρτηση από ουσίες οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους σε έναν παγερό, ανώνυμο θάνατο στο δρόμο, τότε το φαινόμενο λαμβάνει διαστάσεις τραγωδίας..." επισημαίνει ο κ. Καμίνης....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: