Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Εντυπωσίασε ελληνικό χορευτικό συγκρότημα στην Ιταλία.

4 Μαρτίου 2011. 
 
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το hapenning με την παρουσίαση παραδοσιακών ελληνικών χορών απο ιταλικό χορευτικό συγκρότημα (δάσκαλος της Ιταλικής χορευτικής ομάδας, ο Πακιώτης Ζαχαρίας Κρυπωτός)!!!!!...Στα πλαίσια της Διεθνούς Τουριστικής εκθεσης ΒΙΤ 2011, που πραγραμοτοιήθηκε στο Μιλάνο από 17 εως 20 Φεβρουαρίου, ο ΕΟΤ και το γραφείο του στο Μιλάνο  δήλωσαν "παρών" με λειτουργικό περίπτερο 300 τ.μ. παρουσία 15 συνεκθετών (οργανισμών τουριστικής προβολής, περιφερειών, δήμων, ενώσεων ξενοδόχων, ναυτηλιακών και αεροπορικών εταιρειών).

...H BIT είναι η κορυφαία τουριστική εκθεση στην Ιταλία, στην οποία συμμετέχουν 130 χώρες με 5.000 εκθέτες και την οποία επισκέπτονται περ. 150.000 ατομα.
...Στο Ελληνικό Περίπτερο, που εγκαινίασε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ειχαν προσκληθεί τα ιταλικά Τηλεοπτικά μέσα (ΡΑΙ2, Marco Polo, S.M.I. TV, Canale Italia κ.ά.), τα πρακτορεία ειδήσεων ANSA και ΑΠΕ, καθώς και εξειδικευμένα τουριστικά εντυπα και εφημερίδες (Repubblica, TTG Iitalia, Guida Viaggi, Agenzia di Viaggi κ.ά.), τα οποία κάλυψαν με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις την εκδήλωση, ενω οι προσκληθέντες κορυφαίοι Ιταλοί ΤΟs (Alpitour, Settemari, Eden Viaggi, Mediteranneo, Marevero κ.ά.) υπογραμίζοντας την μοναδικότητα του τουριστικού μας προιόντος γνωστοποίησαν τις επενδύσεις που πραγματοποίησαν και εξέφρασαν την πεποίθηση οτι αναμένουν μιά καλή τουριστική σεζόν 2011 για τον ελληνικό προορισμό.

...Εξάλλου, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου, αξιοποιώντας τη μοναδική ευκαιρία της παρουσίας των τουριστικών επιχειρηματιών, εκπροσώπων Περιφερειών-Δήμων και οργανισμών Τουριστικής Προβολής στο Μιλάνο για την εκθεση, διοργάνωσε στις 16 Φεβρουαρίου επαγγελματική συνάντηση (workshop) γνωριμίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε 60 τουριστικά γραφεία και Ενώσεις Ελευθέρου χρόνου (Cral) της περιοχής Λομβαρδίας, παρουσία των σημαντικώτερων ΤΟs της Βορείου Ιταλίας στο πολυκέντρο "LE BANQUE", ενέργεια που ικανοποίησε τόσο τους Ιταλούς οσο και τους Έλληνες επαγγελματίες.
...Παράλληλα, υπό την αιγίδα του Δήμου της πόλης, ο ΕΟΤ Μιλάνου συντόνισε την παρουσία-προβολή της τουριστικής Ελλάδας για μερικές μέρες στην κοσμοπολίτικη περιοχή της Βrera. ...Δέκα επώνυμα καταστήματα, ανοιχτά μεχρι τις 11 το βράδυ, διακόσμησαν τις βιτρίνες τους με φωτογραφικό υλικό, διακίνησαν ενημερωτικά τουριστικά εντυπα και διαφημιστικές τσάντες ΕΟΤ, ενώ προσέφεραν στους πελάτες τους ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις και κρασί.
...Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το hapenning με την παρουσίαση παραδοσιακών ελληνικών χορών απο ιταλικό χορευτικό συγκρότημα (δάσκαλος της Ιταλικής χορευτικής ομάδας, ο Πακιώτης Ζαχαρίας Κρυπωτός), ενώ στην γκαλερί τέχνης "PONTE ROSSO" παρουσίαζε τις εμπνεύσεις του ο ζωγράφος Paolo SCIANCALEPORE με θεματικό τίτλο "Eλλάδα: Χρώματα και Μύθος".

...Τέλος, το ιταλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι PΑΙ 3 και το δημοφιλές τουριστικό πρόγραμμα "Alle Falde del Kilimangiaro" μετέδωσαν την Κυριακή 27/2/2011 αφιέρωμα στη Χερσόνησο της Χαλκιδικής. Πρόκειται για ενέργειες του γραφείου ΕΟΤ/Μιλάνου μετά την προβολή των δύο επεισοδίων του DONNAVENTURA στο καναλι 4 της Ιδιωτικής τηλεόρασης MEDIASET τον Ιανουάριο με εκτενή ρεπορτάζ απο την Αθήνα, Μετέωρα, Χαλκιδική και Δωδεκάνησα, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να προβληθεί απο το τρίτο κανάλι της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης ένα ημίωρο αφιέρωμα στην Μύκονο, τη Μήλο και τη Σαντορίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: