Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

"Η υποκρισία του Τσίπρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο"

3 Μαρτίου 2011.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής αναφερόμενος στη συμπεριφορά των «υποτιθέμενων», όπως είπε, αλληλέγγυων προς τους μετανάστες απεργούς πείνας της «Υπατίας», τόνισε ότι «...η υποκρισία έχει και τα όριά της και όταν μάλιστα αγγίζει και τα όρια της ζωής αυτών των μεταναστών...».
...
...Κληθείς να σχολιάσει αναφορά γιατρού ότι «η κυβέρνηση θέλει νεκρό», τόνισε πως όχι απλώς η κυβέρνηση δεν θέλει νεκρούς, αλλά καλεί ...όλους αυτούς που υποτίθεται υποστηρίζουν τον αγώνα των μεταναστών, να αναλογιστούν ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παίζουν ούτε με τις τύχες των ζωών αυτών των ανθρώπων αλλά ούτε και με την τύχη της χώρας σε διεθνές επίπεδο...

...Ο κ. Πεταλωτής μίλησε για φαινόμενο που έχει ξεπεράσει κάθε όριο και είπε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός «είναι από αυτούς που προστατεύουν και υποκινούν τέτοιου είδους ενέργειες, μιλώντας εκ μέρους απεργών πείνας, ενώ ο ίδιος δεν κάνει κάτι ανάλογο».
...Τόνισε δε ότι το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια αυτών των μεταναστών όπως και οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη στη χώρα, η κυβέρνηση το σέβεται, όπως σέβεται και το δικαίωμα επιλογής να κάνει κάποιος απεργία πείνας.
«...Εκείνο όμως που δεν θα επιτρέψουμε είναι, κάποιοι που χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους να τους απαγορεύουν να λάβουν τροφή και νερό», είπε και σημείωσε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία -τα οποία θα αναφερθούν πιο συγκεκριμένα από αρμόδιους επί του θέματος-, ότι απαγορεύτηκε σε αυτούς τους απεργούς πείνας, από αυτούς τους γιατρούς και τους αλληλέγγυους προς αυτούς μετανάστες, να λάβουν τροφή και νερό, όταν μάλιστα το ζητούσαν.
...Ο κ. Πεταλωτής υποστήριξε ότι «η υποκρισία των υποτιθέμενων αλληλέγγυων έχει ξεπεράσει κάθε όριο» και συμπλήρωσε ότι θα πρέπει πραγματικά να δούμε ποιοι είναι αυτοί.
...Ανέφερε δε ότι χθες κάποιοι αλληλέγγυοι, που «προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο», είχαν κάνει κατάληψη σε γραφεία υπουργών στη Θεσσαλονίκη και στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
....Σχετικά με συγκεκριμένη καταγγελία του διοικητή της Α΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Άρη Μουσιώνη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ότι σε δημόσια νοσοκομεία απαγορεύτηκε από συνοδούς απεργών πείνας η σίτισή τους, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι θα υπάρξει εντολή προς τις διοικήσεις να πράξουν τα αυτονόητα.
...Εξάλλου, ερωτηθείς σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη για την αντιμετώπιση του ρατσισμού, ο κ. Πεταλωτής, μεταξύ άλλων, διαβεβαίωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση συνολικά αλλά και ο συγκεκριμένος υπουργός Δικαιοσύνης έχουν μια εξαιρετική ευαισθησία σε όλα τα κοινωνικά θέματα και υπογράμμισε ότι με αυτό το νομοθέτημα πραγματικά θα κατοχυρώνεται η σκέψη και η δράση όλων όσοι πιστεύουν σε συγκεκριμένα ζητήματα.
...«Κανείς δεν πρόκειται να απαγορεύσει -με οποιουσδήποτε τρόπους και κυρίως με συνωμοσιολογικούς τρόπους- τη βούληση και την πράξη μιας κυβέρνησης που είναι προοδευτική και έχει συγκεκριμένες μεθόδους και ιδεολογικές προσεγγίσεις», τόνισε....ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: