Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ομιλία Καρατζαφέρη στη Πέλλα.

6 Μαρτίου 2011.
«...Η 25η Μαρτίου είναι μια ιστορική μέρα για το Έθνος εδώ και 190 χρόνια. Μπορεί όμως η 25η Μαρτίου του 2011 να αποτελέσει την αφετηρία μιας ένδοξης νέας σελίδας, εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να σηκώσει το ανάστημά της. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι θα το κάνει...»...Αυτό, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος στην Πέλλα....

...Σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει εάν και εφόσον διώξει τους λαθρομετανάστες και υπογράμμισε: «Είμαστε οι μόνοι που εδώ και 10 χρόνια φωνάζουμε ότι πρέπει να γίνει ουσιαστικός έλεγχος της λαθρομετανάστευσης. 
...Και δεν μας άκουσαν. Και πριν ένα χρόνο ο κ. Ραγκούσης μέσα στη Βουλή επιχειρηματολογούσε υπέρ της κοινωνικής ισορροπίας που θα έφερνε η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Και τότε αναγκάστηκε ο ΛΑ.Ο.Σ. με ψυχή και καρδιά να ξεκινήσει μόνος του ένα δημοψήφισμα. Κι όταν παραθέσαμε 600.000 υπογραφές τρόμαξαν. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, έρχεται η κυβέρνηση «έρπουσα» σε αυτά που λέγαμε εμείς».
...Ως προς τα οικονομικά των κομμάτων, παρατήρησε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο κόμμα που δεν χρωστάει πουθενά και πρόσθεσε: «Στα δικά μας ταμεία δεν έχουν μπει λεφτά από τη SIEMENS. ...Πώς να μιλήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα όταν μέχρι χθες ο κ. Χριστοφοράκος τους τάιζε; Δεν έχουν το ανάστημα. Εμείς όμως είμαστε το μόνο κόμμα που δεν χρωστάει σε κανέναν! Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει εξαιρετική διαύγεια και καθαρότητα στην οικονομική του πολιτική. Διερωτώμαι Ελληνίδες και Έλληνες, πως έχετε την απαίτηση από τον κ. Παπανδρέου ή τον κ. Σαμαρά που έχουν φεσώσει τα ίδια τους τα κόμματα, να σώσουν την οικονομία της Ελλάδος;»
...Για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ πρότεινε η ελληνική πλευρά να καταγγείλει την ενδιάμεση συμφωνία, διότι έτσι δεν υπάρχει αντικείμενο στο Δικαστήριο της Χάγης και η Ελλάδα θα κερδίσει χρόνο για να αντιμετωπίσει όσα μεθοδεύουν εις βάρος της.
...Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να ανακηρύξει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), ενώ σχετικά με τα εξεταστικές επιτροπές της Βουλής επισήμανε: «Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Δεν θα αναλωθώ σε δήθεν Εξεταστικές Επιτροπές.... Ο Κορυδαλλός θα γεμίσει με άλλους τρόπους. Να ξέρουν ότι τελείωσαν τα ψέματα. Δεν έχουμε καμία σχέση ούτε με τους κλέφτες της Νέας Δημοκρατίας ούτε με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ. Γιατί πήραμε τα F-16 και τα Leopard σε διπλάσια τιμή; Όλα αυτά τα καπέλα τα χρωστάμε ή μήπως βρήκανε κακούς πολιτικούς που τους λαδώσανε και βρεθήκανε με νεοκλασικά;»....
   (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: