Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η κυβέρνηση της Κίνας, προειδοποίησε για απαγόρευση των διαδηλώσεων.

5 Μαρτίου 2011.
Οι κινεζικές αρχές προειδοποίησαν τους πολίτες να μην δώσουν προσοχή στις εκκλήσεις να μιμηθούν τους διαδηλωτές, που δημιούργησαν την πολιτική αναταραχή στις χώρες της Μέσης Ανατολής,, τονίζοντας ότι κάθε απειλή ενάντια στη σταθερότητα, που διασφαλίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα στη χώρα, θα ήταν καταστροφική.....
...Αυτή ήταν η πιο ξεκάθαρη κυβερνητική προειδοποίηση μέχρι τώρα, εναντίον των εκκλήσεων που απευθύνει προς τους πολίτες ένας διαδικτυακός τόπος εκτός Κίνας, να πραγματοποιήσουν διαδηλώσεις ανάλογες με αυτές των λαών της Μέσης Ανατολής, ενάντια στο καθεστώς του Πεκίνου.
...Οι προσκλήσεις αυτές για την ανάληψη δράσης από το λαό, έχουν ήδη πυροδοτήσει αυστηρότερη λογοκρισία, αύξηση των μέτρων από τις δυνάμεις ασφαλείας του καθεστώτος και νέους περιορισμούς εις βάρος των ξένων δημοσιογράφων.
...Η αρθρογραφία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα " Ημερησία του Πεκίνου ", που αποτελεί το επίσημο όργανο του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος, ξεκαθαρίζει ότι προσπάθεια δημιουργίας αναταραχής και αστάθειας στην Κίνα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ανεκτή.
" ...Η σταθερότητα είναι ευλογία, το χάος είναι συμφορά, αυτό το γνωρίζει ο καθένας ",αναφέρει στο σχόλιό της η εφημερίδα, την ώρα που η αστυνομία του Πεκίνου κατέπνιξε οποιαδήποτε πρόθεση δημιουργίας διαδηλώσεων το Σαββατοκύριακο, που πραγματοποιείται η ετήσια Εθνοσυνέλευση.
...Λίγοι διαδηλωτές και αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι που απετόλμησαν να εμφανιστούν στον τόπο προσυγκέντρωσης, σε ένα εμπορικό δρόμο στο κέντρο της Κινεζικής πρωτεύουσας, χτυπήθηκαν και διαλύθηκαν από τις δυνάμεις της τάξεως.
...Αλλωστε το άρθρο προειδοποιούσε το λαό να είναι προσεκτικός...Η τάξη που με τόσο κόπο κατακτήθηκε μπορούσε να τεθεί υπό αμφισβήτηση με παρόμοιες ενέργειες...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: