Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

"Το καθημερινό σεξ βελτιώνει το σπέρμα"

5 Μαρτίου 2011.
Το καθημερινό σεξ βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος, σύμφωνα με έρευνα αυστραλιανών επιστημόνων, που είδε χθες, το φως της δημοσιότητας...η
έρευνα αφορούσε το πρόβλημα υπογονιμότητας στους άνδρες και τα αποτελέσματά της παρουσιάστηκαν σε συνέδριο της "Ευρωπαϊκής Εταιρείας για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή" από τον δρ. Ντέιβιντ Γκρίνινγκ...
...Ο ερευνητής δήλωσε ότι η συμβουλή του προς τα ζευγάρια που θέλουν να τεκνοποιήσουν είναι να κάνουν σεξ κάθε δύο ή τρεις ημέρες, καθώς έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του σπέρματος. Για την ακρίβεια οκτώ στους δέκα άνδρες παρουσίασαν με τον ρυθμό αυτό, μείωση της φθοράς στο DNA του σπέρματος κατά 12%.
...Η γενική ιδέα πίσω από την έρευνα είναι ότι, όσο περισσότερο το σπέρμα παραμένει στους όρχεις τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για βλάβη στο DNA του, ενώ το θερμό περιβάλλον κάνει τα σπερματοζωάρια πιο δυσκίνητα.
...Τα ευρήματα έρχονται σε αντίθεση με την ιατρική συμβουλή που δίνεται συχνά στους άνδρες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν, να απέχουν από το σεξ για κάποιες ημέρες ώστε να ενδυναμώνεται το σπέρμα.
...Στα συμπεράσματα της έρευνας, σύμφωνα με τον δρ. Γκρίνινγκ, περιλαμβάνεται και ότι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών στους άνδρες μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. "Είμαστε σχεδιασμένοι για να αναπαραγόμαστε ενώ είμαστε νέοι" δήλωσε. (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: