Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

6,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ στη πρόθεση ψήφου.

10 Μαρτίου 2011.
Στις 6,5 μονάδες φθάνει  η διαφορά του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, σύμφωνα με την εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων της Public Issue, για τον ΣΚΑΙ και την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"...
Το ΠΑΣΟΚ, λαμβάνει το 35% έναντι 28,5% της ΝΔ, ενώ,  ακολουθεί το ΚΚΕ με 11%, ο ΛΑΟΣ με 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%....
...Σύμφωνα με την έρευνα, το 71% των πολιτών, εκτιμά πως στην παρούσα φάση η κυβέρνηση δεν χρειάζεται να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές αν και το 53% πιστεύουν πως τελικά η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία.
...Σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο για το Μάρτιο του 2011 το 78% των πολιτών πιστεύει πως τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν προς τη λάθος κατεύθυνση ενώ το 80% δηλώνει πως αισθάνεται δυσαρεστημένο από τη ζωή που ζει σήμερα.
..Επίσης, το 73% των πολιτών εκτιμά πως η οικονομία μέσα στον επόμενο χρόνο θα χειροτερέψει ενώ σχεδόν ένας στους δύο δεν βλέπει φως στο βάθος του τούνελ για τα επόμενα 5 χρόνια.
...Δύο στους τρεις πολίτες θεωρούν πως η κατάσταση της οικονομίας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη χώρα, ενώ ένας στους τρεις εκτιμά πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ανεργία.
...Στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι τόσο με τη λειτουργία της κυβέρνησης όσο και με τη λειτουργία της αντιπολίτευσης και από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της χώρας.
...Μάλιστα το 70% δηλώνει πως ούτε μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ούτε μια κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας....(Β.Κ., ΣΚΑΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: