Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 4η έκθεση Λακωνικών Προϊόντων στο Σύνταγμα.

9 Μαρτίου 2011.

Από σήμερα έως τις 13 Μαρτίου θα λειτουργεί η 4η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων στη ειδική εκθεσιακή αίθουσα στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Για μια ακόμα χρονιά, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να να γευτούν και να προμηθευτούν τα περίφημα λακωνικά προϊόντα, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά και γλυκίσματα, παξιμάδια, χωριάτικο λουκάνικο και σύγκλινο, καπνιστή πέστροφα και σολομό, και πολλά άλλα εκλεκτά προϊόντα από τα περίπτερα των εκθετών.

Στην 4η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων, συμμετέχει φέτος και ο εκδοτικός οίκος της Μάνης, η "Αδούλωτη Μάνη", όπου στο περίπτερο της οι επισκέπτες μπορούν να βρουν βιβλία για τη Λακωνική και Μανιάτικη ιστορία, λευκώματα, τουριστικούς οδηγούς, αλλά και βιβλία με παραδοσιακές Μανιάτικες και Λακωνικές συνταγές, για να μαγειρέψουν σωστά, τα λακωνικά αγροτικά προϊόντα που θα προμηθευτούν από την έκθεση.

Τη διοργάνωση της φετινής έκθεσης λακωνικών προϊόντων, έχει αναλάβει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και τους Δήμους Σπάρτης, Ανατολικής Μάνης, Ελαφονήσου, Ευρώτα και Μονεμβασιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: