Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Αρβανίτες κατά αστυνομικών.

8 Φεβρουαρίου 2011, (πρώτη δημοσίευση : ώρα : 17.20)
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγο, στην Κερατέα μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, μετά την έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι της περιοχής...Η έρευνα έγινε με αφορμή την πυρπόληση τη νύχτα,
καντίνα της αστυνομίας, με  βόμβες μολότοφ...***Ακολουθεί νεότερη ενημέρωση...(Η.Β.)***Τι μεταδίδει το ΑΠΕ για τα επεισόδια στην Κερατέα...
...Επεισόδια με πετροπόλεμο, μολότοφ και δακρυγόνα βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα μέσα στον οικισμό της Κερατέας.
...Αφορμή για τα επεισόδια έδωσε αστυνομική έρευνα που έγινε το μεσημέρι, παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι κατοίκου της περιοχής, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγεται για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τη νύχτα σε καντίνα της αστυνομίας στην Κακιά Θάλασσα.
...Από το σπίτι προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα συγγενής του ιδιοκτήτη, που σύμφωνα με τους κατοίκους δεν έχει καμία σχέση, γι΄ αυτό συγκεντρώθηκε κόσμος για συμπαράσταση έξω από το αστυνομικό τμήμα.
...Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο σπίτι είχαν βρεθεί «αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων».
Επίσης, όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία, κάποιοι από τους συγκεντρωθέντες έξω από το αστυνομικό τμήμα επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν εκεί για περιφρούρηση, με βόμβες μολότοφ και πέτρες.
...Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων που δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στον οικισμό, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι κάτοικοι. Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση, ενώ οι συγκεντρωθέντες έχουν ανάψει φωτιές. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι έχουν τραυματιστεί πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος της Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: