Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το μεταναστευτικό.

8 Φεβρουαρίου 2011.
Θέματα μεταναστευτικής πολιτικής συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη, του Γραμματέα του Τομέα Εσωτερικών του κόμματος Λ. Μίχο, καθώς επίσης και των εισηγητών του ΚΤΕ Προστασίας του Πολίτη, Δ. Καρύδη και Β. Τσόνογλου...
...Επιπλέον, κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο υπουργός Χρ. Παπουτσής, ο υφυπουργός Μ. Όθωνας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γρ. Τασούλας, συζητήθηκαν η προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στην κοινωνία, καθώς επίσης και οι πολιτικές προτεραιότητες του υπουργείου για την επόμενη περίοδο.
...Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του συντονισμού των δράσεων Κόμματος, Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κυβέρνησης και πρόκειται για διαδικασία που αποσκοπεί στην παρουσίαση των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, την ενημέρωση της Κ.Ο. και του κόμματος και την ανταλλαγή απόψεων, η οποία και θα συνεχισθεί για όλους τους τομείς του κυβερνητικού έργου.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: