Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Παράταση της προθεσμίας απογραφής των συνταξιούχων και επιδοματούχων του ΟΓΑ.

1 Φεβρουαρίου 2011.
Μέχρι και 11 Φεβρουαρίου 2011 παρατείνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ, η διενεργούμενη απογραφή (η οποία κανονικά έληγε  χθες, Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου), των συνταξιούχων του Οργανισμού, προκειμένου η καταβολή των συντάξεων να γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού που θα τηρείται στα ΕΛ.ΤΑ. 
...Παράλληλα, η διενεργούμενη απογραφή των επιδοματούχων του ΟΓΑ παρατείνεται μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου.

...Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο ΟΓΑ: «Η καταβολή των συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2011, για όσους δεν έχουν απογραφεί θα γίνει με το ισχύον ως σήμερα σύστημα πληρωμής των συντάξεων, μέσω ΕΛ.ΤΑ, (ταχυδρομικές επιταγές).
...Σε κάθε περίπτωση ο Οργανισμός ενημερώνει τους συνταξιούχους του ότι οι συντάξεις του μηνός Μαρτίου 2011 θα καταβληθούν αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό των ΕΛ.ΤΑ. που έχουν επιλέξει. 
...Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε ότι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ που δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα θα πρέπει να καταθέσουν το «Απογραφικό Δελτίο» που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ στο Κατάστημα της Τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ. που επιθυμούν να καταβάλλεται η σύνταξή τους μέχρι και 11 Φεβρουαρίου 2011...

***Επίσης....
...Παρατείνεται μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2011 η διενεργούμενη απογραφή των επιδοματούχων του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων προκειμένου η καταβολή των επιδομάτων να γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού που θα τηρείται στα ΕΛΤΑ, η οποία λήγει σήμερα 31-01-2011.
...Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η καταβολή των επιδομάτων του α΄ διμήνου 2011 (6-15 Φεβρουαρίου) σε όλους τους δικαιούχους θα γίνει μέσω ΕΛΤΑ, με το ισχύον ως σήμερα σύστημα πληρωμής των επιδομάτων του ΟΓΑ (ταχυδρομικές επιταγές).
...Στους νέους δικαιούχους που θα πληρωθούν για πρώτη φορά το α΄ δίμηνο 2011 θα σταλεί ταχυδρομικά τις αμέσως επόμενες ημέρες το "Απογραφικό Δελτίο" και σχετικό “έντυπο οδηγιών” ώστε να προσέλθουν έγκαιρα στην τράπεζα της επιλογής του ή στα ΕΛΤΑ για να απογραφούν....(Δελτίο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: