Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ειδική φροντίδα για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ στον Πειραιά.

1 Φεβρουαρίου 2011.
Άμεση λύση στο πρόβλημα θεώρησης βιβλιαρίων για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) έδωσε η Αντιπεριφέρεια Πειραιά με τον ορισμό των ιατρών ελεγκτών του Γραφείου ΟΓΑ, όπως επισημαίνεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση...

...Παρά το γεγονός ότι με την εφαρμογή του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» η πλειοψηφία των Ιατρών της Διεύθυνσης Υγείας μετατάχτηκαν στο Δήμο Πειραιά, η Αντιπεριφέρεια Πειραιά αξιοποιώντας τους ελάχιστους γιατρούς που παρέμειναν προχώρησε στον ορισμό ελεγκτών ιατρών οι οποίοι θα δέχονται και θα εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ κάθε Τρίτη & Πέμπτη από 10:00 πμ. έως 13:00 μμ. στα γραφεία επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 2ος Όροφος Γραφείο 16.

    ****Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ θα πρέπει:

1. Να προσέρχονται στον έλεγχο έχοντας μαζί το βιβλιάριο ασθενείας τους και την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση αδυναμίας του ίδιου του ασφαλισμένου να προσέλθει, απαιτείται εξουσιοδότηση προς το συγγενικό του πρόσωπο, θεωρημένη από Κ.Ε.Π ή την αστυνομία.

2. Η θεώρηση γίνεται μόνο για συνταγές φαρμάκων αξίας άνω των 150 ευρώ, μέσα σε 5 εργάσιμες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

3. Οι γνωματεύσεις για τις χρόνιες παθήσεις από τα κρατικά νοσοκομεία Γενικό Κρατικό Νίκαιας, Τζάνειο, Μεταξά θα ανανεώνονται κάθε έξι μήνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: