Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Η Κλίντον χαρακτήρισε "Παγκόσμιο τρομοκράτη" τη "Σέχτα Επαναστατών"

25 Φεβρουαρίου 2011.
Τον ειδικό χαρακτηρισμό του "παγκόσμιου τρομοκράτη" απέδωσε στη "Σέχτα Επαναστατών" η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με την Εκτελεστική Εντολή 13224 και κατόπιν διαβουλεύσεων που είχε με τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών των ΗΠΑ...
...Η ενέργεια αυτή θα συντελέσει στον έλεγχο της ροής οικονομικών πόρων προς την οργάνωση, καθώς μέσω αυτής θα δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία που υπόκεινται σε δικαιοδοσία των ΗΠΑ στα οποία η "Σέχτα Επαναστατών" έχει συμφέρον, και θα απαγορεύονται όλες οι συναλλαγές Αμερικανών με την οργάνωση αυτή.
"...Ο χαρακτηρισμός της Σέχτας Επαναστατών υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της αμερικάνικης κυβέρνησης για τρομοκρατικές ενέργειες από τρομοκρατικές ομάδες στην Ευρώπη. Η ενέργεια αυτή επίσης αποδεικνύει την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης στην προσπάθεια της Ελλάδας να εξαρθρώσει, ξεριζώσει και νικήσει την ομάδα αυτή", δήλωσε ο πρέσβης Ντάνιελ Μπέντζαμιν, ο οποίος είναι συντονιστής αντιτρομοκρατικού αγώνα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: