Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Γιατρός έγραφε εξετάσεις για "καρκίνο του μαστού" σε παπάδες !

18 Φεβρουαρίου 2011.
Απίστευτο, αλλά αληθινό...γιατρός του ΟΠΑΔ, του ταμείου του Δημοσίου, έκανε το θαύμα του. ...Οπως καταγγέλλουν συνάδελφοί του έστελνε ακόμη και άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας παπάς, για εξετάσεις για καρκίνο του μαστού και  των ...ωοθηκών!
...αυτό, αποκαλύπτει η εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"...

...Σύμφωνα με το δημοσίευμα,σε επιστολή τους προς τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης του ΟΠΑΔ, οι καταγγέλλοντες γιατροί αναφέρουν ότι ο συνάδελφός του, ο οποίος παραμένει στη θέση του, έγραφε πληθώρα δαπανηρών εξετάσεων, μεταξύ των οποίων για όλους τους καρκινικούς δείκτες, ακόμη και σε άνδρες, όπως οι δείκτες για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών, αλλά και για έλεγχο ορμονών του γυναικείου κύκλου.
...Επίσης για ένα απλό συνάχι, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ο γιατρος συνταγογραφούσε εξετάσεις για όλους τους αλλεργικούς δείκτες, αξίας 450 ευρώ...
...Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τις αιμολοηψίες τις έκανε ο ίδιος στο γραφείο του και τα δείγματα τα έστελνε σε συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο. Πως ο γιατρός παραμένει στη θέση του; Οπως λένε από το ΟΠΑΔ, "ο έλεγχος είναι μια χρονοβόρα διαδικασία"...(πηγές : ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΦΛΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: