Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

"Θέλουμε συνολική λύση για το χρέος..."

9 Φεβρουαρίου 2011.
«...Το συμπέρασμα από την αξιολόγηση της τρόικας είναι καθαρό: Η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της και είναι συνεπής και άρα η 4η δόση έχει εξασφαλιστεί για την Ελλάδα...». Αυτό δήλωσε μιλώντας σήμερα στον ραδ. σταθμό "ΣΚΑΪ",  ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, και γνωστοποίησε την πρωτοβουλία του υπουργείου να καλέσει κόμματα και κοινωνικούς φορείς, ώστε να τους ενημερώσει για τις προσπάθειες που γίνονται για τη μείωση του ελλείμματος, αλλά και να ακούσει τις προτάσεις τους.......Αναφερόμενος στο ζήτημα της αντιμετώπισης της κρίσης του χρέους στην Ευρωζώνη, ο υφυπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με στόχο τη διασφάλιση της καλύτερη δυνατής λύσης, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας επιδιώκει να υπάρξει συνολική λύση στο χρέος.
...Ακόμα, ο κ. Σαχινίδης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σπατάλες και φοροδιαφυγή που θα πρέπει να καταπολεμηθούν, ενώ έθεσε ως ακόμα ένα στοιχείο συζήτησης το θέμα των φοροαπαλλαγών, διευκρινίζοντας πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοεί ότι θα πρέπει να καταργηθούν.
...Τέλος, ο υφυπουργός παραδέχθηκε ότι οι φορολογικοί συντελεστές στην Ελλάδα είναι υψηλοί, αλλά - όπως είπε - δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνον η ενίσχυση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών.
   (πηγή : ΣΚΑΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: