Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Στο ίδιο "τροπάρι" η ΝΔ.

12 Φεβρουαρίου 2011.
Μετά τον κ. Πάγκαλο, Παπουτσή και άλλους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, σήμερα ήλθε η σειρά του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου να ζητηθεί η παραίτησή του από τη ΝΔ...Αναλυτικά......Την άμεση απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ζητά η ΝΔ, με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη των εκπροσώπων της τρόικας και τη μεταμεσονύκτια αντίδραση τής κυβέρνησης, που εκδηλώθηκε με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή.

...Η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, απορρίπτει ως «υποκριτική» την αντίδραση της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «η μεταμεσονύκτια θεατρική παράστασή της αποτελεί φαρσοκωμωδία». 
...Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει συναποφασίσει με την τρόικα τα μέτρα και ότι η δική της ανοχή έκανε τους εκπροσώπους της να αποθρασυνθούν και να προσβάλουν την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. «Mετά τον χθεσινοβραδινό κλαυσίγελο τίθεται πλέον άμεσο θέμα απομάκρυνσης του κ. Παπακωνσταντίνου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.
...Λέει ακόμη στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ ότι «η χθεσινή τηλεοπτική κατάργηση της κυβέρνησης από την τρόικα, που προσέβαλε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, είχε ήδη συντελεστεί με το Μνημόνιο, που υπέγραψε πανηγυρίζοντας. Η καθυστερημένη «ιερή αγανάκτησή της» δεν αποσκοπεί σε τίποτε άλλο, παρά στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού, που αισθάνθηκε οργή για την ταπεινωτική συμπεριφορά των ξένων κυβερνητικών εταίρων».
...Η ΝΔ υποστηρίζει ότι τα μέλη της κυβέρνησης ήξεραν πολύ καλά και τις προθέσεις και τις αποφάσεις της τρόικας και ότι μαζί της είχαν αποφασίσει. Επιτίθεται προσωπικά κατά του πρωθυπουργού υποστηρίζοντας ότι «προφανώς, οι εκπρόσωποι της τρόικας πήρανε χθες γραμμή από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, όταν τον άκουγαν να λέει ότι «δεν θα απωλέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας»!».
...Υποστηρίζει, ακόμη, ότι «η ίδια η κυβέρνηση που δεν είχε αντιδράσει όταν ο κ. Τόμσεν, στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου της τρόικας, είχε βάλει ευθέως κατά του θεσμικού ρόλου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας».
...Αποδίδει στην ανοχή της κυβέρνησης τη στάση των εκπροσώπων της τρόικας θέτοντας ρητορικά τα ερωτήματα: «Πώς αλλιώς, λοιπόν, να εξηγήσει κάποιος την απίστευτη πρόκληση της τρόικας, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας κάνει τη χάρη να μη συμπεριλάβει στη γενική εκποίηση τα αρχαία μας μνημεία; Πώς αλλιώς, λοιπόν, να εξηγήσει κάποιος την απίστευτη ευκολία με την οποία θέλει να βγάλει στο σφυρί όλη τη δημόσια περιουσία. Πώς αλλιώς, λοιπόν να εξηγήσει κάποιος τις προσβλητικές αναφορές για τις αντιδράσεις του λαού στα σκληρά μέτρα;».
...Τέλος, αναφέρει ότι η ΝΔ ήδη από τις προτάσεις της τον Ιούλιου του 2010, είχε επιμείνει ότι την περιουσία του Δημοσίου πρέπει να την αξιοποιήσουμε και όχι να εκποιήσουμε τα ασημικά της χώρας....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: