Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Αντιδράσεις Καρατζαφέρη και Κουβέλη για την τρόικα.

12 Φεβρουαρίου 2011.
«...Ούτε οι καθυστερημένοι κλαυθμοί του ΠΑΣΟΚ, ούτε οι στείροι πανηγυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας θα τιθασεύσουν την αγριότητα των επελαυνόντων «τροικανών..."», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις των εκπροσώπων της τρόικας, κατά τη χθεσινή τους συνέντευξη Τύπου.
...«...Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει από κανέναν σαφές ποια είναι τα επιτρεπτά όρια, που μπορούν να κινηθούν εντός της ελληνικής επικράτειας. Δεν είναι ανθύπατοι, αλλά υπάλληλοι της ΕΕ και ένα από τα 27 αφεντικά τους είναι η κυβέρνηση της Ελλάδος. Αυθαδιάζουν γιατί εμείς δεν έχουμε επιδείξει την πρέπουσα στιβαρότητα, αλλά και σύμπνοια...», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

***Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, σχολίασε: «Η τρόικα ξεπέρασε τα όρια συμπεριφοράς απέναντι σε κυρίαρχο κράτος, με ύφος ιταμό και απαράδεκτο περιεχόμενο απαιτήσεων. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί επέτρεψε σε εκπροσώπους των δανειστών να ξεπερνούν τα όρια τους. Είναι υπόλογη στον ελληνικό λαό για τις ακολουθούμενες πολιτικές της».
...Αναφερόμενος στην πρόσκληση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, σε διάλογο για το τριετές δημοσιονομικό πλαίσιο, ο κ. Κουβέλης σημείωσε: «Η Δημοκρατική Αριστερά δεν συναινεί σε πολιτικές και μέτρα που εξουθενώνουν και διαλύουν την κοινωνία. Οι επιλογές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των ελλειμμάτων και του χρέους είναι κοινωνικά άδικες και αναποτελεσματικές.
...Η Δημοκρατική Αριστερά θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών, καταθέτοντας τις δικές της θέσεις, που είναι αντίθετες με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τα συνεχή πακέτα μέτρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: