Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Νέος θάνατος και νέο κρούσμα από τη γρίπη των χοίρων.

22 Ιανουαρίου 2011.
Ένας 56χρονος, που έπασχε από την νέα γρίπη, άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
...Ο άτυχος άνδρας, είχε εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου...σύμφωνα με πληροφορίες είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό ......Στην ΜΕΘ νοσηλεύονται επίσης άλλοι δύο Λαρισαίοι με νέα γρίπη ενώ αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις για άλλα δύο περιστατικά που κατά τους γιατρούς με βάση την συμπτωματολογία θεωρούνται «ύποπτα»
***Εν τω μεταξύ...
,,,Και δεύτερος ασθενής, που έχει προσβληθεί από τον Η1Ν1 νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα στο νομό σε διάστημα λίγων ημερών ...Πρόκειται για μια 50χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με έντονα τα στοιχεία της γρίπης, υψηλό πυρετό, δύσπνοια και κόπωση. Εισήχθη στην Πνευμονολογική κλινική και οι εξετάσεις της εστάλησαν στο Ινστιτούτο Παστέρ, το οποίο επιβεβαίωσε τελικά ότι πρόκειται για τον ιό Η1Ν1.
...Η ασθενής, η υγεία της οποίας εξελίσσεται ικανοποιητικά, νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο απομονωμένο δωμάτιο.
...Την ίδια ώρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου, με μηχανική υποστήριξη σε σοβαρή κατάσταση και ο δεύτερος ασθενής, που είναι ένας 55χρονος .(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: