Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σταματούν οι απολύσεις στην Cosmote.

8 Μαρτίου 2011.
Τη διαβεβαίωση ότι το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης κάποιων λειτουργιών της Cosmote που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα είναι συγκεκριμένο και σταματά, έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, σε ανοιχτή επιστολή του προς τους εργαζόμενους της εταιρίας, αποσαφηνίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν προβλέπονται άλλες καταργήσεις θέσεων εργασίας, πέραν των 120 που έχουν ήδη ανακοινωθεί....

«..Οποιαδήποτε αναφορά σε κάτι διαφορετικό είναι απόλυτα ανακριβής και έχει αμφίβολα κίνητρα», προσθέτει ο κ. Τσαμάζ και διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για μαζικές απολύσεις αλλά για ένα πρόγραμμα αναγκαίο, προκειμένου η εταιρία να παραμείνει ανταγωνιστική και να εξασφαλίσει το μέλλον της γιατί ο ανταγωνισμός καραδοκεί. 
....Παράλληλα επισημαίνει τον απόλυτο σεβασμό που έδειξε η εταιρία στους υπαλλήλους της, αναφερόμενος στο ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο κινήτρων αποχώρησης από την Cosmote, το οποίο είναι από τα υψηλότερα στην αγορά.
Ο κ. Τσαμάζ δεν παραλείπει στην επιστολή του να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη στάση ορισμένων συνδικαλιστών οι οποίοι προσπάθησαν με κάθε μέσο να παρεμποδίσουν συναδέλφους τους να εργαστούν.
"...Η παρεμπόδιση της πρόσβασης των εργαζομένων στο χώρο εργασίας, τα λουκέτα στα κτίρια, ειδικά όταν δεν έχει καν εξαγγελθεί απεργία, οι πανηγυρισμοί για τη δήθεν καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις όταν στην πραγματικότητα υπάρχει αποκλεισμός κτιρίων, οι βανδαλισμοί, τα εκφοβιστικά SMS, η παρεμπόδιση της επικοινωνίας με τους εργαζομένους, δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο κλίμα...", σημειώνει ο κ. Τσαμάζ και καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια συνδικαλιστών που παρότρυναν σε μποϋκοτάζ των προϊόντων της Cosmote. Ο πρόεδρος του ΟΤΕ κάλεσε τους συνδικαλιστές αυτούς να αντιληφθούν ότι τέτοιες ενέργειες στρέφονται αποκλειστικά εναντίον των εργαζομένων, υπονομεύουν το μέλλον τους και το μέλλον της εταιρίας και προωθούν τα συμφέροντα του ανταγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: