Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Καρατζαφέρη με τον πρέσβη του Ιράν στην Αθήνα.

8 Μαρτίου 2011.
Την άποψη ότι οι μελλοντικές κινήσεις στο χώρο της Μέσης Ανατολής και της ευρύτερης Μεσογείου, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν και τις πιθανές αντιδράσεις του Ιράν, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά την συνάντησή του με τον πρέσβη του Ιράν στην Αθήνα Mehdi Honardoost...

...Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε το Ιράν μεγάλη δύναμη και φίλη χώρα, ενώ όπως είπε έγινε μια συζήτηση σε βάθος. Χαρακτήρισε επίσης την περίοδο που διανύουμε εξαιρετική κομβική που δεν πρέπει να προσθέσει άλλα προβλήματα. 
...Από την πλευρά του ο πρέσβης του Ιράν, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του ΛΑΟΣ, ζήτησε από τον κ. Καρατζαφέρη, τον οποίο χαρακτήρισε παλιό φίλο του, την άποψή του για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Μέσης Ανατολής και της βορείου Αφρικής.
***Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εξάλλου, σε δήλωσή του σχολιάζοντας τα όσα είπε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για το Καστελόριζο, δήλωσε ότι από τις αρχές του χρόνου μέσα στο κοινοβούλιο είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση ότι η Τουρκία θα προσπαθούσε να εφεύρει, να επινοήσει τρόπους, να βγάλει το Καστελόριζο έξω από την ανάπτυξη της ΑΟΖ. «Ο κ. Νταβούτογλου έχει αρχίσει να μεθοδεύει αυτήν την κατάσταση. Κάθε μέρα που περνάει λειτουργεί εις βάρος της χώρας σε ένα μείζον εθνικό θέμα», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.
   (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: