Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η πρωθυπουργός Γκίλαρντ είναι λιγότερο δημοφιλής από τον προκάτοχό της Κέβιν Ραντ.

8 Μαρτίου 2011.
Οι περισσότεροι αυστραλοί θα ήθελαν να επανέλθει στην πρωθυπουργία ο Κέβιν Ραντ από το να συνεχίσει η Τζούλια Γκίλαρντ να βρίσκεται στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος, την οποία του πήρε μέσα από τα χέρια τον Ιούνιο, προκύπτει από δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

...Η Γκίλαρντ κέρδισε μία δεύτερη θητεία για τους Εργατικούς τον Αύγουστο, αλλά η νίκη της αυτή ήταν τόσο οριακή ώστε να χρειάζεται τη στήριξη ανεξάρτητων για την ψήφιση νόμων στη Βουλή.
...Με λιγότερους από έναν στους τρεις ψηφοφόρους να απαντούν ότι θα ψήφιζαν και πάλι τους Εργατικούς αν διεξάγονταν εκλογές σήμερα, η Γκίλαρντ έχει οδηγήσει το κόμμα της στο χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής στην ιστορία του, σύμφωνα με την δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα The Australian.
...Μετά από εννέα μήνες στην εξουσία, το 37% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η Γκίλαρντ είναι καλύτερη στην ηγεσία από τον Ραντ, αλλά το 44% επιθυμεί την επιστροφή του σημερινού υπουργού Εξωτερικών στην πρωθυπουργία.
...Αν διεξάγονταν εκλογές το σαββατοκύριακο- προκύπτει από την δημοσκόπηση- ο συντηρητικός συνασπισμός του Τόνι 'Αμποτ θα κέρδιζε οριακά....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: