Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Εκτακτες συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ζήτησε απόψε ο Παπανδρέου.

3 Μαρτίου 2011,πρώτη μετάδοση της είδησης : ώρα 20.15.
Εκτακτες συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ζήτησε απόψε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής, αλλά και της συνάντησης του με τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί...Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς, αλλά και τα άλλα κόμματα, αποδέχθησαν την πρόσκληση Παπανδρέου...Αναλυτικά, ο πρωθυπουργός,  θα συναντηθεί στις 10 το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ ,Αντώνη Σαμαρά, στις 2.15 το μεσημέρι με τη Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ ,Αλέκα Παπαρήγα, στις 15.30 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη και στις 16.45 με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
...Το ίδιο απόγευμα ο πρωθυπουργός αναχωρεί για το Παρίσι, όπου θα συναντηθεί την επομένη με τον Γάλλο Πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, και από εκεί θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής...

***Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα προσέλθει στο διάλογο αλλά δεν θα δώσει τη συναίνεσή της στις προτάσεις της κυβέρνησης, όπως η ίδια δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αναφερόμενη στην επικείμενη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της 11ης Μαρτίου.
...Η κα Παπαρήγα ανέφερε επίσης ότι «συζητάμε τι μπορούν να γλυτώσουν οι εργαζόμενοι», εκτίμησε ότι η κρίση θα βαθύνει, ότι ενδεχόμενη ελεγχόμενη χρεοκοπία θα οδηγήσει στη λήψη νέων, σκληρότερων μέτρων εναντίον των εργαζομένων, ενώ παρατήρησε ότι η κρίση αποτελεί ευκαιρία για το εργατικό κίνημα να χαράξει το δικό του δρόμο της ρήξης, της ανατροπής κλπ. Επίσης εκτίμησε ότι η διαπάλη στην ΕΕ είναι οξύτατη.
Τέλος κάλεσε την κυβέρνηση να μην βλέπει το θέμα των μεταναστών στην «Υπατία» με πείσμα, αλλά να δώσει λύση χρησιμοποιώντας το νομικό οπλοστάσιό της....
(Β.Κ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: