Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Γερμανός φορέας του AIDS, μόλυνε εκατοντάδες μικρά κορίτσια !

3 Μαρτίου 2011.
Σε κάθειρξη εννέα ετών καταδικάστηκε μουσικός στη Γερμανία που κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες ανήλικα κορίτσια στην Ταϊλάνδη...ο μουσικός, αν και γνώριζε ότι ήταν φορέας του ιού HIV, δεν έπαιρνε καμία προφύλαξη για να μην κολλήσει τα παιδιά με τον ιό...
Σε βάρος του 65χρονου, που είναι πρώην μέλος του συγκροτήματος Godewind, εκκρεμούσαν 403 κατηγορίες περί κακοποίησης ανήλικων παιδιών...
...Επειδή είναι φορέας του HIV, κάτι που δεν αποκάλυπτε στις ανήλικες κοπέλες με τις οποίες ερχόταν σε σεξουαλική επαφή, είχε κατηγορηθεί επίσης ότι επιχείρησε να μολύνει τα θύματά του.
...Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τα περισσότερα από τα αδικήματα που φέρεται να έγιναν από το 2005 έως το 2009 στο θέρετρο Πατάγια της Ταϊλάνδης.
...Από το 1993 τα γερμανικά δικαστήρια επιτρέπεται να δικάζουν σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων, όπου και αν έχουν διαπραχθεί.
....Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εισαγγελίας να κρατηθεί ο 65χρονος προληπτικά αφού εκτίσει το σύνολο της ποινής του ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο ανθρώπους εφόσον αφεθεί ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: