Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τατούλης για Φούρκα: ¨Ξεπέρασε τα όρια"!

15 Μαρτίου 2011....(πρώτη δημοσίευση : 14 Μαρτίου 2011)

Αιχμηρή ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Πέτρος Τατούλης για το πρώην Νομάρχη Λακωνίας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο κ, Τατούλης ερωτήθηκε σχετικά με την επιστολή του κ. Φούρκα προς τον γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και την σχετικής δήλωση της κα. Τζανετέας από δημοσιογράφο και δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν θα ήθελα να κάνω σχόλιο για τον κ Φούρκα, η δήλωση του κυρίου Φούρκα ξεπερνούσε τα όρια και η κα Τζανετέα απάντησε πολιτικά. Αν έστελνε ο κ Φούρκας μια έκκληση σε όλους μας θα ήταν κατανοητό".


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι "Δεν πρέπει να υπάρχει ιδιοτέλεια". "Πρέπει να καταλαβαίνουμε το μέγεθος του λάθους και δεν πρέπει να είμαστε επιρρεπείς στο να τα επαναλαμβάνουμε, και η απάντηση της κας Τζανετέα είναι επαρκής", απάντησε ο κ. Τατούλης σε επανειλημμένα σχετικά ερωτήματα.

"Δεν έχουμε προσωπικά με κανένα και το ζήσατε στην προεκλογική περίοδο όταν στον ορυμαγδό της λάσπης σε βάρος μας δεν απαντήσαμε σε κανέναν" κατέληξε. 

«Για εμάς το μεγάλο στοίχημα είναι να κερδίσει η περιφέρεια να κερδίσουν οι πολίτες δεν μπαίνουμε σε λογική σαν αυτούς που μέχρι χθες είχαν την ευθύνη να μας εγκαλούν, και έρχονται σήμερα να συζητούν για το πως θα γίνει κάτι νέο, όταν οι ίδιοι δεν το υλοποίησαν από την θέση ευθύνης που είχαν», προσέθεσε ο Περιφερειάρχης.

«Οι εργασίες στο δρόμο Τρίπολης Σπάρτης θα ενταθούν, κατέληξε ο κος Τατούλης «και θα ολοκληρωθεί όλο το δίκτυο, γιατί αυτό το οφείλουμε στους πολίτες που ήταν αμέτοχοι σε αυτά που συνέβησαν. Ιδιαίτερα ο νομός Λακωνίας είναι ένας παρατημένος νομός, τρία έργα που είχαν σχεδιαστεί κατέρρευσαν. Πρέπει να βρούμε την παθογένεια και θα την βρούμε . Επί των ημερών μας όλες οι σκοτεινές υποθέσεις θα διερευνηθούν και για να μην επαναληφθούν αλλάζουμε και το σύστημα δημοπράτησης των δημόσιων έργων, προκειμένου να μην υπάρχει πουθενά καμία γκρίζα υπόνοια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: