Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η ΔΕΗ θα αποζημιώνει τους καταναλωτές για τις διακοπές ρεύματος.

13 Μαρτίου 2011.
Η ΔΕΗ θα αποζημιώνει εφεξής, τους καταναλωτές για τις βλάβες οικιακών συσκευών, που οφείλονται σε διακοπές ρεύματος...η αποζημίωση θα μπορεί να φτάσει και τα500 ευρώ ,σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΤΟ ΕΘΝΟΣ"...
...Σύμφωνα με  το δημοσίευμα η ΔΕΗ,  θα αποζημιώνει τόσο τους οικιακούς όσο και τους εμπορικούς χρήστες με το ποσό των 500 ευρώ το ανώτερο, αν πληγούν από  βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης...σύμφωνα με τη σύσταση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, προβλέπεται και αντικατάσταση των συσκευών που ίσως καταστραφούν  από τη διακοπή ρεύματος.
...Η αποζημίωση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ θα ξεκινά από 300 ευρώ τη ζημιά και θα φτάνει τα 500 ανάλογα την παροχή ρεύματος....
...Ομως, για να λάβει ο καταναλωτής  την αποζημίωση, πρέπει να ξέρει ότι οι διακοπές ρεύματος δεν αφορούν αυτές που προκλήθηκαν από κακές καιρικές συνθήκες.
...Επίσης, θα πρέπει να ενημερώσει τη ΔΕΗ μέσα σε 4 ημέρες με αίτηση, και έπειτα η ΔΕΗ θα διερευνήσει τις αιτίες της βλάβης.
...Ο καταναλωτής θα πρέπει επίσης, να δώσει στην Επιχείρηση παραστατικό ηλεκτρολόγου ο  οποίος θα περιγράφει τη βλάβη και το κόστος αποκατάσταση ή αντικατάσταση των χαλασμένων συσκευών, στο οποίο θα πρέπει η ΔΕΗ να απαντήσει μέσα σε 15 ημέρες. ...δέσμευση για τη ΔΕΗ, αποτελεί η πρόβλεψη η αποοζημίωση, να δίνεται  μέσα σε ένα μήνα....(Ν.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: