Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αποφυλακίζεται η Φέι Μάγιερ.

3 Μαρτίου 2011.
Αποφυλακίζεται με διάταξη της ανακρίτριας η 27χρονη Γερμανίδα Φέι Μάγιερ, κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση...
Η 19η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, έκανε δεκτή την προσφυγή της νεαρής Γερμανίδας και διατάσσει την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής της με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισής της ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα......Αντίστοιχη πρόταση είχε υποβάλει πριν από λίγες ημέρες και ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο οποίος ζητούσε να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη, κρίνοντας ότι τα στοιχεία σε βάρος της δεν δικαιολογούν την κράτησή της.
...Η Φέι Μάγιερ είχε κριθεί προφυλακιστέα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο είχε κληθεί να άρει διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ της ανακρίτριας και της εισαγγελέως ως προς το ζήτημα της κράτησης. 
...Η μεν ανακρίτρια θεωρούσε ότι η Γερμανίδα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με όρους, ενώ η εισαγγελέας ότι πρέπει να προφυλακιστεί....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: