Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

"Φέσι" από τουριστικό γραφείο σε μαθητές.

16 Μαρτίου 2011.
Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε χθες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες σε βάρος των υπευθύνων γνωστού τουριστικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης μέσω του οποίου «κλείστηκαν» σχολικές εκδρομές που δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά....
...Νωρίτερα, οι γονείς των μαθητών του 1ου και 15ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης του 1ου Γενικού Λυκείου Ασβεστοχωρίου, είχαν καταγγείλει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ότι κατέβαλαν στο συγκεκριμένο τουριστικό πρακτορείο μέρος ή το σύνολο του κόστους για τις εκδρομές, αλλά η επιχείρηση τούς ενημέρωσε ότι αυτές θα ματαιωθούν.
...Ήδη, γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του πρακτορείου, ζητώντας –μάταια όπως αποδείχθηκε– να βρουν κάποιον υπεύθυνο της επιχείρησης προκειμένου να ενημερωθούν για το τι συνέβη κι αν θα πάρουν πίσω τα χρήματα που κατέβαλαν.
..Η διενέργεια της προκαταρκτικής έρευνας ανατέθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η οποία θα διερευνήσει, μεταξύ άλλων, αν υπάρχουν κι άλλα σχολεία που «έκλεισαν» εκδρομές μέσω του συγκεκριμένου πρακτορείου.
...Να σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή το ίδιο πρακτορείο είχε αφήσει χωρίς κατάλυμα 80 μαθητές από σχολείο της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι βρίσκονταν στη Βαρκελώνη.
...Τελικά, παρενέβη ο δήμος Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κάλυψε τα χρήματα για τη διαμονή των μαθητών...(Η.Β., ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: