Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Που θα μετακινηθούν οι 1500 εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ .

16 Μαρτίου 2011.
Σήμερα, Τετάρτη,  ολοκληρώνονται οι διαδικασίες καταγραφής των κενών θέσεων σε φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου τομέα, στους οποίους αναμένεται να μετακινηθούν οι περίπου 1500 εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας)..
.
...Με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, ζητείται απ΄ όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και νομικά πρόσωπα εποπτευόμενα από το δημόσιο, αυτοτελείς ή ανεξάρτητες αρχές και ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού, να καταγράψουν τις κενές οργανικές θέσεις ιδιωτικού δικαίου - αορίστου χρόνου, στις οποίες θα μπορούν να αιτηθούν τη μετάταξή τους οι 1500 εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο για την αναδιοργάνωση των αστικών συγκοινωνιών.
...Ακολούθως, μετά την αποστολή των κενών οργανικών θέσεων θα ακολουθήσει η διαδικασία προκήρυξης των θέσεων που θα καλυφθούν με μετατάξεις.
...Στις θέσεις αυτές θα μεταφερθεί με την ίδια σχέση εργασίας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το τακτικό προσωπικό και το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου που πλεονάζει των εταιρειών: ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ, ΟΑΣΑ, ΑΜΕΛ-ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ.
...Σημειώνεται ότι το προσωπικό που θα μεταταγεί θα αμείβεται με τις αποδοχές των εργαζομένων στην υπηρεσία που θα τοποθετηθούν και πως οι μετατάξεις αυτές, μετά από απαίτηση και της «τρόικας», θα προσμετρηθούν ως νέες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα....(Ν.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: