Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Το γαλάζιο τέρας, έσπασε τα μούτρα του.

5 Μαρτίου 2011.
Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την εφετειακή απόφαση, η οποία είχε κρίνει ότι πατέρας του πεντάχρονου γιου της πανεπιστημιακού Ουρανίας Τουτουντζή, είναι ο γαλάζιος τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης, η σύζυγος του οποίου είναι πολιτευτής της ΝΔ, σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις...Μάλιστα, η κα. Αρβανιτίδη, είχε στο παρελθόν δηλώσει ότι ο σύζυγος της, δεν είναι ο πατέρας του παιδιού και είχε επιτεθεί μέσα από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στην κα. Τουτουντζή, με υβριστικές και χυδαίες εκφράσεις...
...Ειδικότερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.
...Οι αρεοπαγίτες απέρριψαν το αίτημα του τραγουδιστή κρίνοντας ότι η εφετειακή απόφαση έχει νόμιμη, πλήρη και ορθή αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.
...Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η Τουτουντζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη στο κέντρο που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης και στη συνέχεια υπήρξε ερωτική σχέση. Οι συναντήσεις γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού και μέσα από αυτή τη σχέση, αποκτήθηκε το αγοράκι, απέναντι στο οποίο υπήρξε σκληρότητα από την γαλάζια οικογένεια Αρβανιτίδη....
...Ο Πασχ. Αρβανιτίδης, είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού παρά τις οχλήσεις της μητέρας του. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.
...Εξάλλου, υπογραμμίζει η εφετειακή απόφαση ότι και ο ίδιος ο καλλιτέχνης αποδέχεται μία ερωτική συνεύρεση με την Τουτουντζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: