Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ευρωπαική περιοδεία του αμερικανού αντιπροέδρου.

7 Μαρτίου 2011.
Ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανεχώρησε χθες από την Ουάσιγκτον για περιοδεία στη Ρωσία, τη Φιλανδία και τη Μολδαβία, εγκαινιάζοντας τον νέο κύκλο αγαστών σχέσεων μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Μόσχας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος....

...Σύμφωνα με τις υπηρεσίες της αμερικανικής προεδρίας, πρώτος σταθμός για τον Μπάιντεν, τον οποίο συνοδεύει η σύζυγός του Τζιλ, θα είναι η πόλη του Ελσίνκι.
«...Σε κάθε μία από αυτές τις χώρες, ο αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με σημαίνοντες πολιτικούς ιθύνοντες με του οποίους θα έχει συζητήσεις για τις διμερείς, τις περιφερειακές και τις διεθνείς υποθέσεις», τονίζεται στο ανακοινωθέν του Λευκού Οίκου.
...Κύριο σημείο της επίσκεψής του θα είναι η ομιλία που θα απευθύνει την Πέμπτη σχετικά με τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις στο Παν/μιο της Μόσχας.
...Τον Φεβρουάριο, ο Λευκός Οίκος είχε επισημάνει πως η επίσκεψη του Μπάιντεν στη Μόσχα έχει απώτερο στόχο «την εμβάθυνση της αποκατάστασης των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων, με έμφαση στα μέσα για την αύξηση της ευημερίας των δύο χωρών μας».
...Στη Μολδαβία, ο αμερικανός αντιπρόεδρος σκοπεύει να εκφράσει την υποστήριξή του στις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, αλλά κυρίως στη φιλοδυτική πολιτική που δρομολογούν οι αρχές του Τσισινάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: