Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

Περσινά ξινά σταφύλια, ο Σαμαράς !

6 Μαρτίου 2011...(πρώτη δημοσίευση : 5/3/2011).
Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα επανεκκίνηση της οικονομίας, με ανάπτυξη και αξιοπρέπεια, επισημαίνει σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα, στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ", ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντ. Σαμαράς, ο οποίος ουσιαστικά κλείνει τα όποια περιθώρια συναίνεσης , σήμερα, μπορεί να υπάρχουν.
..
...Για τη συνάντηση που θα έχει την Τρίτη με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει χαρακτηριστικά πως «...πέρυσι ήταν η εποχή της συναίνεσης» και επισημαίνει ότι "...το ΠΑΣΟΚ την αρνήθηκε και την τορπίλισε. Τώρα είναι η ώρα αλλαγής των όρων του Μνημονίου..".
... Μάλιστα ,δηλώνει πως η προσωπική του σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι πάντα καλή, επισημαίνει όμως χαρακτηριστικά πως «μια σχέση εμπιστοσύνης στηρίζεται στην αξιοπιστία, ακόμα και όταν διαφωνείς με τον αντίπαλό σου. Τέτοια βάση αξιοπιστίας δεν υπάρχει με ευθύνη του κ. Παπανδρέου».
...Ο κ. Σαμαράς, τονίζει πως στρατηγική του είναι να φύγει η χώρα από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα, ξεκαθαρίζει όμως πως δεν πρόκειται να φανούμε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει ως χώρα.
...Επιμένοντας πως η πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θα είναι λανθασμένη κίνηση, ο πρόεδρος της ΝΔ τάσσεται υπέρ της πρότασης Μπαρόζο - Ρομπάι που όπως λέει «μαζί με το ευρωομόλογο προσφέρει ανάσα στην Ελλάδα».
...Όσον αφορά τα σενάρια συνεργασίας, ο κ. Σαμαράς τάσσεται υπέρ των καθαρών, όπως λέει, λύσεων, ενώ εκτιμά πως ο λαός θα δώσει τη δική του απάντηση στις εκλογές και δεν θα υπάρξουν φαινόμενα ακυβερνησίας.
...Ακόμη, για άλλη μία φορά κλείνει ξεκάθαρα την πόρτα στο ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, υπενθυμίζοντας πως ψήφισε το Μνημόνιο και πολέμησε τη ΝΔ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: