Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ο Καρατζαφέρης θα συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

6 Μαρτίου 2011....(πρώτη δημοσίευση : 5/3/2011).
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δηλώνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος πάντως δηλώνει πως ο Γιώργος Παπανδρέου φοβάται τις πρόωρες εκλογές και πιθανότατα δεν θα τις αποτολμήσει...

...Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΤΥΠΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ", ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί, υπεραμύνεται του «ναι» στο μνημόνιο καθώς όπως λέει, η χώρα δεν είχε εναλλακτική λύση, τραβά μια ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή από τη ΝΔ δηλώνοντας πως «άλλο κόμμα η ΝΔ, άλλο ο ΛΑΟΣ» και επισημαίνει πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει έρθει κοντά στις θέσεις του ΛΑΟΣ.
...Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτηρίζει «λίμπερο» τη Ντόρα Μπακογιάννη ενώ εξαπολύει επίθεση στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου τον οποίο και χαρακτηρίζει ανεπαρκή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
...Παράλληλα, ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μια ιδιαίτερα σκληρή διαπραγμάτευση στο πλαίσιο του μνημονίου προτείνοντας μάλιστα την αξιοποίηση των 300.000 Ελλήνων της Γερμανίας ως μέσο πίεσης προς την Άγκελα Μέρκελ.
...Επισημαίνει μάλιστα πως όπως έχει αποδειχθεί με το σκάνδαλο SIEMENS αλλά και με την υπόθεση των Γερμανικών υποβρυχίων «οι αξιωματούχοι που πλήρωσαν τα ελληνικά κόμματα και τους υπουργούς είναι άνθρωποι της Μέρκελ, άρα η ίδια ξέρει ότι λάδωσε υπουργούς για να μας πουλήσει ακριβότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: