Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Φθηνή μεμψιμοιρία Σαμαρά...

12 Μαρτίου 2011.
Για φθηνή μεμψιμοιρία κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης που επίσης επιμένουν μονότονα στη δήθεν αντιμνημονιακή και ισοπεδωτική πολιτική τους, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σε δήλωσή του με την οποία σχολιάζει την στάση που κράτησαν σχετικά με τα αποτελέσματα της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε...
...Παράλληλα, ο κ. Πεταλωτής τους καλεί να «παραδεχθούν έστω και τώρα ότι ο αγώνας αυτός έχει ορατά πλέον αποτελέσματα», έτσι ώστε να «μπορέσουν να μετατραπούν αυτήν την κρίσιμη ώρα από αρνητές, σε εθνικά ωφέλιμους».
«...Στη χθεσινή έκτακτη Σύνοδο Κορυφής η Ελλάδα προσήλθε με όπλα της την αξιοπιστία, την οποία η κυβέρνηση της Ν.Δ. είχε φθάσει στο ναδίρ, τη συνέπεια στην εφαρμογή ενός μεγάλου εθνικού προγράμματος και κυρίως την αναγνώριση των θυσιών που υφίσταται ο λαός μας για να ξεπεράσουμε την κρίση και να προχωρήσουμε συγχρόνως στις μεγάλες αλλαγές που ήδη υλοποιούμε» αναφέρει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημειώνει: 
«...Αυτά παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου, αυτά εκτίμησαν οι εταίροι μας, μέσα από μια δύσκολη και σκληρή μάχη με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα. Που δημιουργούν προοπτική και βιωσιμότητα στην οικονομία μας, που μας στηρίζουν σημαντικά στο δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας και τα οποία κάθε άλλο παρά αποφασισμένα και αυτονόητα ήταν».
...Στη συνέχεια ο κ. Πεταλωτής εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ για την στάση που τηρεί, λέγοντας: «Δυστυχώς όμως, αυτό που αντιλαμβάνεται πλέον όλος ο κόσμος, κάποιοι στην αντιπολίτευση και κυρίως ο κ. Σαμαράς, δείχνουν ότι αρνούνται να το παραδεχθούν. 
...Ο κ. Σαμαράς απουσιάζει από τον Εθνικό Αγώνα που δίνουμε, τον αγώνα που δίνει ο Ελληνικός Λαός για τη σωτηρία της χώρας», αναφέροντας ότι ο κ. Σαμαράς: 
«...Απουσιάζει από κάθε προσπάθεια που κάνουμε, δεν συμβάλει πουθενά και στο παραμικρό, έξω λέει να συνεχιστεί η εφαρμογή του μνημονίου και εδώ μας λέει ότι είναι καταστροφή, στέκεται εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια νοικοκυρέματος στο χάλι που άφησε πίσω η κυβέρνησή του, την ίδια στιγμή που εκείνος δεν πέτυχε να πει ούτε μια λέξη από τις διεκδικήσεις της Ελλάδας στην απόφαση των ευρωπαίων συντηρητικών».
....Και ο κ. Πεταλωτής καταλήγει: «Οι πολίτες έχουν μνήμη. Θυμούνται καλά ποιος μας έφερε σε πρωτοφανή δυσκολία. Οι πολίτες έχουν κρίση. Βλέπουν και ξέρουν ποιος αγωνίζεται, ποιος ρίχνεται στη μάχη για τα συμφέροντα της Ελλάδας και ποιος παριστάνει τον εκ του ασφαλούς σχολιαστή....
...Προτιμούσαν όπως αποδεικνύεται να επιστρέψει ο πρωθυπουργός χωρίς τις επιτυχίες από τη Σύνοδο Κορυφής, για να μπορούν να πανηγυρίζουν και να επιμένουν μονότονα στην δήθεν αντιμνημονιακή και ισοπεδωτική πολιτική τους.
...Έχουν δικαίωμα φυσικά να χαράζουν όποια αντιπολιτευτική τακτική θέλουν. Εισπράττοντας τις συνέπειες .
...Εκείνο όμως που πρέπει να σταματήσουν, είναι να αδικούν την εθνική προσπάθεια και τις θυσίες του ελληνικού λαού.
...Να σταματήσουν τη φθηνή μεμψιμοιρία, να παραδεχθούν έστω και τώρα ότι ο αγώνας αυτός έχει ορατά πλέον αποτελέσματα, για να μπορέσουν να μετατραπούν αυτήν την κρίσιμη ώρα από αρνητές, σε εθνικά ωφέλιμους...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: