Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο αντιδημοκρατικός κατήφορος Τατούλη συνεχίζεται!

3 Μαρτίου 2011.

Στη χθεσινή συγκέντρωση του συνδυασμού στη Μεσσηνία, για τον απολογισμό της δραστηριότητας του συνδυασμού του, τους 2 πρώτους μήνες της θητείας του στο Περ. Συμβούλιο, ο Θανάσης Πετράκος στην ομιλία του μεταξύ των άλλων τόνισε: 
"Ο κ. Τατούλης συνεχίζει τον ολισθηρό αντιδημοκρατικό του κατήφορο. Το ψήφισμα – απόφαση που έφερε αιφνιδιαστικά ως έκτακτο και επείγον θέμα(!!!) στο Περιφερειακό Συμβούλιο μαζί με τον αναπληρωτή του κ. Χειβιδόπουλο και με το οποίο καταδικάζονται οι καταλήψεις ως μορφή πάλης συνιστά ακραία αντιδημοκρατική απόφαση. Την απόφαση αυτή την επέβαλε με τη συμφωνία του κ. Δράκου, ο οποίος δέχτηκε το ρόλο του «κομπάρσου» παρ’ ότι είπε ότι διαφωνεί με το ύφος του κειμένου, τελικά ευθυγραμμίστηκε στην ψηφοφορία με τον κ. Τατούλη.

Εξαίρεση οι κ. Σαραβάκος, Βαλασόπουλος και Δέδες, οι οποίοι διαφύλαξαν την αξιοπρέπειά τους και τη δημοκρατική τους συνείδηση. Να είναι βέβαιοι οι εμπνευστές της απαράδεκτης, αντιδημοκρατικής αυτής απόφασης ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τους αγώνες, τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές όσες «απαγορευτικές αποφάσεις» και να εκδώσουν". 

Συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: