Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Και άλλος νεκρός διαδηλωτής στην Υεμένη.

9 Μαρτίου 2011.
Ενας διαδηλωτής υπέκυψε στα τραύματά του μία ημέρα, μετά τα πυρά που άνοιξε η αστυνομία της Υεμένης εναντίον του πλήθους που ζητούσε την παραίτηση του προέδρου Άλι Αμπντάλα Σάλεχ. Γιατροί έκαναν γνωστό πως 80 άνθρωποι τραυματίσθηκαν από τα πυρά και τέσσερις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση...
 
...Αστυνομικοί και πράκτορες της ασφάλειας με πολιτικά άνοιξαν πυρ χθες καθώς προσπαθούσαν να εμποδίσουν πολίτες να ενωθούν με χιλιάδες διαδηλωτές οι οποίοι έχουν κατασκηνώσει εδώ και εβδομάδες μπροστά από το πανεπιστήμιο της Σαναά, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο Ρόιτερς. 
...Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SABA επέρριψε την ευθύνη για τα πυρά σε ενόπλους που συνδέονται μ' έναν αρχηγό φυλής και μετέδωσε πως τραυματίσθηκαν τρεις διαδηλωτές και τρεις αστυνομικοί. Πρόσθεσε πως η αστυνομία καταζητεί τους ενόπλους για να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. 
...***Σχεδόν 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τις μαζικές διαμαρτυρίες στην Υεμένη εναντίον του Σάλεχ που διοικεί τη χώρα εδώ και 32 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: