Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Υπό τον έλεγχο της αστυνομίας η πλατεία Μαργαριταριού στο Μπαχρέιν.

16 Μαρτίου 2011.
Εκατοντάδες αστυνομικοί των δυνάμεων καταστολής στο Μπαχρέιν πήραν σήμερα τον έλεγχο της πλατείας Μαργαριταριού στη Μανάμα, μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν εναντίον των διαδηλωτών.

...Αρκετές σκηνές μέσα στις οποίες οι διαδηλωτές, στην πλειοψηφία τους σιίτες, είχαν περάσει τη νύχτα, πήραν φωτιά ενώ πυκνός καπνός έχει καλύψει τον ουρανό πάνω από το σημείο αυτό.
...Οι άνδρες των δυνάμεων καταστολής περικύκλωσαν τους διαδηλωτές και έκαναν χρήση δεκάδων δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών που είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία αυτή από τις 19 Φεβρουαρίου διεκδικώντας μεταρρυθμίσεις.
...Οι διαδηλωτές πέταξαν βόμβες πετρελαίου εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι προχωρούσαν παρατεταγμένοι εναντίον τους από το οικονομικό κέντρο της πρωτεύουσας Μανάμα. Ελικόπτερα πετούν πάνω από την πλατεία.
...Οι σιίτες θρησκευτικοί αξιωματούχοι του Μπαχρέιν κάλεσαν στη διάρκεια της νύχτας τη διεθνή κοινότητα και τον μουσουλμανικό κόσμο να παρέμβουν για να αποτρέψουν τη «σφαγή» στο εμιράτο, όπου ο μονάρχης κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χθες Τρίτη, μια ημέρα μετά την άφιξη ξένων στρατευμάτων του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου για να καταστείλουν το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του καθεστώτος....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: