Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

.Οι Σκοπιανοί είναι μόνο... Σλάβοι...

16 Μαρτίου 2011.
"...Οι Σκοπιανοί είναι μόνο ...Σλάβοι...κάνουν λάθος όταν προσπαθούν να αρχαιοποιήσουν την ιστορία τους...", δήλωσε χθες, σε Έλληνες ομογενείς,ο ειδικός διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, Μάθιου Νίμιτς...

"...Κάνουν τεράστιο λάθος στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας τους...καθώς και  στην χρησιμοποίηση των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων...", πρόσθεσε ο κ. Νίμιτς...
...Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αντώνιος Παπαδόπουλος, που συμμετείχε στη συνάντηση αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας  τους  κατά την διάρκεια ομιλίας  που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή,η Επιτροπή  Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας  Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
...Τα μέλη της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στην ίδια  συνάντηση  ανέφεραν ακόμη στον ειδικό διαμεσολαβητή ότι  δεν θα  πρέπει να χρησιμοποιείται ο επιθετικός όρος «Μακεδονικός»  για τον στρατό, τη γλώσσα τους και τον λαό των Σκοπίων.
...Ο κ. Νίμιτς απάντησε ότι ίσως μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιείται ο όρος «ο λαός της τάδε Δημοκρατίας», ο «στρατός της τάδε Δημοκρατίας» και «η γλώσσα της τάδε  Δημοκρατίας», αντί του όρου  «Μακεδονικός»....(Ν.Λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: